ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Review: iDeal of Sweden iPhone 7 Slim/Swipe Magnet Wallets – Ποιότητα και εργονομία

Review: iDeal of Sweden iPhone 7 Slim/Swipe Magnet Wallets – Ποιότητα και εργονομία

12821339_235039546843681_5952812981779091661_n

Το να έχει κάποιος στις μέρες μας ένα iPhone 7 ή ένα iPhone 7 Plus αν μη τι άλλο σημαίνει πως δαπάνησε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για ένα αντικειμενικά από τα καλύτερα smartphones της αγοράς.

Σίγουρα λοιπόν η προστασία των εν λόγω συσκευών δεν θα πρέπει να έρχεται σε καμιά περίπτωση σε δεύτερη μοίρα.

Η Σουηδική εταιρεία iDeal of Sweden μας έστειλε δύο από τις νέες της θήκες για το iPhone 7 και πιο συγκεκριμένα τις Slim Magnet Wallet και Swipe Magnet Wallet και έτσι σας τις παρουσιάζουμε σήμερα με ιδιαίτερη χαρά μιας και πρόκειται για δύο ιδιαίτερες και πάρα πολύ ποιοτικές θήκες.

Η ίδια η εταιρεία έχει αρχίσει να κάνει ένα σημαντικό όνομα στον χώρο τόσο για τον σχεδιασμό όσο και για την ποιότητα και την εργονομία των θηκών που παρέχει για μια μεγάλη γκάμα smartphones.

Συσκευασία 

img_20161128_225126

Η συσκευασία και των δύο δερμάτινων θηκών πορτοφόλι ακολουθεί την ποιοτική γραμμή που θέλει να περάσει η εταιρεία στους καταναλωτές της.

Εξωτερικά έχουμε απεικόνιση των ίδιων των θηκών καθώς και μια σύντομη περιγραφή των σημαντικών χαρακτηριστικών τους όπως ο dual concept χαρακτήρας τους και το γεγονός πως είναι ραμμένες στο χέρι δίνοντας έτσι έναν ακόμη μεγαλύτερο χαρακτήρα στην δερμάτινη δομή τους.

Swipe Magnet Wallet Black

img_20161128_221419

H ideal Swipe Magnet Wallet case για το iPhone 7 άμεσα παρουσιάζει στον χρήστη τον καινοτόμο χαρακτήρα και λειτουργικότητα της. Η εν λόγω θήκη έχει μια σειρά μάλιστα και από έξυπνα χαρακτηριστικά.

Η ίδια η θήκη είναι ιδιαίτερα λεπτή για πορτοφόλι κάτι το οποίο σημαίνει πως δεν θα δώσει μεγάλο όγκο στο iPhone 7 σας ενώ παράλληλα θα χωρέσει άνετα στην τσέπη σας.

Η ποιότητα του δέρματος είναι ιδιαίτερα υψηλή ενώ οι εξωτερικές χειροποίητες ραφές δίνουν ακόμη μια καλύτερη απεικόνιση της υψηλής ποιότητας που την διακρίνει. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε πως και η βαφή του δέρματος έχει γίνει και αυτή με υψηλά στάνταρ κάτι το οποίο σημαίνει πως η θήκη σας με την πάροδο του χρόνου θα αποκτήσει εμφανισιακά ένα δικό της και μοναδικό χαρακτήρα.

img_20161128_223900

Στο πίσω μέρος υπάρχουν 2 εσοχές για κάρτες που μπορούν να δεχτούν μέχρι και 4 ξεχωριστές πιστωτικές κάρτες για παράδειγμα. Το πορτοφόλι επίσης έχει την ικανότητα να γίνεται ένα άνετο σταντ για την συσκευή σας.

Στην εμπρόσθια όψη υπάρχει ένα παράθυρο όπου μπορείτε να βλέπετε με άνεση την ώρα, τις ειδοποιήσεις καθώς και ποιος σας καλεί χωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε την θήκη.

Η καινοτομία και η εργονομία της δεν σταματούν εκεί μιας υπάρχει η λειτουργία swipe στο εμπρόσθιο μέρος έτσι ώστε με άνεση να δεχτείτε μια κλήση.

Εκεί που πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε ήτανε στο μοναδικό μαγνητικό concept που έφερε η iDeal στις Wallet θήκες της. Ουσιαστικά εσωτερικά και η βάση του iPhone 7 είναι μια μαγνητική υψηλής ποιότητας πλαστικού θήκη που εφάπτεται του μαλακού δέρματος.

Η βάση με ευκολία αλλά και ασφάλεια μπορεί να αφαιρεθεί και είναι τόσο όμορφη που άνετα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από μόνη της ως μια θήκη!!

Ο μαγνήτης είναι ιδιαίτερα δυνατός έτσι ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή περίπτωση αυτή να γλιστρήσει όταν την τοποθετήσετε πίσω στο δερμάτινο περίβλημα.

%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%b9%cf%8c%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf-2016-11-29-2-10-15-%cf%80%ce%bc

Χαρακτηριστικά:

• Answer/hang up function
• Open display for Music, Time, Status and Calls
• 2 card slots that hold up to 4 cards
• Detachable black case included
• Clever built-in stand for videos or slideshows
• Slim magnetic closing
• Extremely slim wallet case

Slim Magnet Wallet Brown

img_20161128_224846

Αν θέλετε μια ακόμη λεπτότερη υπογραφή η iDeal έχει την Slim Magnet Wallet για το iPhone 7 σας. Όπως και η Swipe Magnet Wallet έτσι και εδώ η ποιότητα κατασκευής απλά παίρνει άριστα. Οι ραφές και το βάψιμο του δέρματος είναι υψηλής ποιότητας και προσδίδουν τον καλύτερο δυνατό χαρακτήρα ποιότητας της εταιρείας.

Η εν λόγω θήκη πορτοφόλι έχει 3 εσοχές αυτή την φορά εσωτερικά ικανές να φιλοξενήσουν μέχρι και 6 κάρτες.

img_20161128_223300

Το εσωτερικό έχει μια μαλακή υφή που θα προστατέψει άριστα την οθόνη της συσκευής σας.

img_20161128_224800

Το μαγνητικό concept της iDeal κάνει και εδώ την εμφάνιση του και έτσι όπως αναφέραμε και παραπάνω η βάση είναι από μόνη της μια πανέμορφη και υψηλής ποιότητας πλαστική θήκη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και ξεχωριστά από το δερμάτινο περίβλημα του πορτοφολιού.

%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%b9%cf%8c%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf-2016-11-29-2-14-13-%cf%80%ce%bc

 

Χαρακτηριστικά

• Opening for speakers, making closed-lid-calls an option
• Slim design
• Three spacious, neatly cut card slots
• Detachable black case is included
• Slim magnetic clasp on the rear

Συμπέρασμα

12657854_218097111871258_2775125910077632134_o

Αν ψάχνετε για μια θήκη πορτοφόλι για το iPhone 7 σας τότε οι θήκες της iDeal είναι από τις καλύτερες και ποιοτικότερες της αγοράς. Χωρίς να προσφέρουν έξτρα όγκο στην σχεδιαστική υπογραφή πραγματικά φωνάζουν ποιότητα και εργονομία. Ο καινοτόμος μαγνητικός χαρακτήρας τους επίσης είναι κάτι που δεν είχαμε συναντήσει μέχρι σήμερα σε κάποια παρόμοια θήκη και πραγματικά μας εντυπωσίασε γιατί αν μη τι άλλο είναι σαν να έχετε δύο διαφορετικές θήκες σε μια!

Σε όλα τα παραπάνω συνυπολογίστε την απίστευτη ποιότητα του δέρματος αλλά και τον άριστο χρωματισμό και εύκολα μπορείτε να καταλάβετε γιατί δηλώνουμε τόσο ενθουσιασμένοι!!

Οι τιμή τους επίσης δεν ξεφεύγει και έτσι μπορείτε να τις βρείτε με την εξής προτεινόμενη τιμολόγηση σε επιλεγμένα καταστήματα όπως tokinito.gr και στην Ελλάδα:

  • SWIPE WALLET CASE IPHONE 7 BLACK – €39.00
  • SLIM MAGNET WALLET IPHONE 7 BROWN – €34.00

editors-choice-update-2015-710x806

Το να έχει κάποιος στις μέρες μας ένα iPhone 7 ή ένα iPhone 7 Plus αν μη τι άλλο σημαίνει πως δαπάνησε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για ένα αντικειμενικά από τα καλύτερα smartphones της αγοράς. Σίγουρα λοιπόν η προστασία των εν λόγω συσκευών δεν θα πρέπει να έρχεται σε καμιά περίπτωση σε δεύτερη μοίρα. Η …

Review Overview

Ποιότητα
Εργονομία
Ασφάλεια
Σχεδιασμός
Τιμή

AppleWorldHellas Recommended

Summary : Η iDeal εντυπωσιάζει με τις δερμάτινες Wallet θήκες της για το iPhone 7 - Εργονομία και υψηλή ποιότητα συναντούν ακόμη και την καινοτομία σε μια μοναδική πρόταση

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
94

About Στέφανος Κολοβός

Στέφανος Κολοβός
O Στέφανος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχει ένα πραγματικό έρωτα με την Apple. Ασχολείται με την τεχνολογία χρόνια και λόγω εργασίας. Αγαπημένη του συσκευή είναι το iPhone του που δεν το αποχωρίζεται ποτέ, ενώ λατρεύει το ποδόσφαιρο και το σινεμά