ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Review: Olixar X1 Bluetooth Headphones – Η οικονομική και ποιοτική λύση

Review: Olixar X1 Bluetooth Headphones – Η οικονομική και ποιοτική λύση

32850_x1_bluetooth_stereo_headset_13

Η έλευση των iPhone 7 και iPhone 7 Plus δημιούργησαν άμεσα ένα ερωτηματικό για την έλλειψη της 3.5 mm θύρας ακουστικών. Δεν ήταν μάλιστα λίγοι εκείνοι δυσφόρησαν μιας και είχαν επενδύσει εδώ και καιρό σε ακουστικά επώνυμων κατασκευαστών με το γνωστό 3.5 mm headphone pin.

H Apple γνωρίζοντας πως σίγουρα αυτή η νέα αλλαγή της θα δημιουργούσε κάποια αναστάτωση πρόσθεσε ένα Lighting – 3.5 mm αντάπτορα στην συσκευασία ενώ παράλληλα προώθησε αρκετά δυναμικά τις bluetooth λύσεις ακουστικών παρουσιάζοντας μάλιστα για πρώτη φορά και τα δικά της ασύρματα ακουστικά.

Αν και ο αντάπτορας που πρόσθεσε η Apple είναι μικρός σε υπογραφή και καλός σε κατασκευή σίγουρα ως λύση δεν μπορούμε να πούμε πως είναι η ιδανική ενώ είναι πάρα πολύ εύκολο να τον χάσετε…

Η λύση λοιπόν ενός σετ ασύρματων Bluetooth ακουστικών είναι τουλάχιστον επιβεβλημένη για τους κατόχους των νέων iPhone.

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τα Olixar X1 Blutetooth Headphones μια αξιόπιστη και πάνω από όλα οικονομική λύση.

x1-desc-2

Τενικά Χαρακτηριστικά:

  • Playback functions: Play/pause, next track, previous track, volume up and down
  • Battery: Built-in 400mAh Li-Polymer rechargeable
  • Standby time: 400 hours
  • Talk/music time: 20 hours
  • Radio performance: V4.0+EDR class 2 – up to 10 metres
  • Frequency response: 18Hz to 22KHz
  • Signal to noise ratio: 95dB

Συσκευασία

img_0013

Η συσκευασία είναι αν μη τι άλλο απλή. Πλαστικό κουτί με περίβλημα από χαρτόνι που δείχνει τα ίδια τα ακουστικά ενώ πάνω σε αυτό παρέχονται μια σειρά από χρήσιμες πληροφορίες.

Εσωτερικά θα βρείτε το σετ των ακουστικών, το καλώδιο φόρτισης micro USB  και ένα μικρό βιβλίο οδηγιών.

img_0014

Ο οικονομικός χαρακτήρας λοιπόν φαίνεται με την πρώτη ματιά  από την συσκευασία και ίσως για κάποιους που έχουν συνηθίσει πιο ακριβά σετ ακουστικών να τους αποθαρρύνει αλλά αν γίνει κάτι τέτοιο αυτό θα είναι άδικο όπως θα διαβάσετε παρακάτω.

Ήχος

Τα ακουστικά έχουν έναν δυνατό ήχο που θα σας ικανοποιήσει για τις διάφορες χρήσεις και σενάρια στα οποία μπορεί να τα χρησιμοποιήσετε. Οι ψηλές και μεσαίες συχνότητες αποδίδονται αρκετά καλά και γενικότερα στα περισσότερα μουσικά κομμάτια θα έχετε ως απόδοση έναν πολύ καθαρό ήχο. Το μπάσο που δίνουν είναι σε χαμηλά επίπεδα οπότε αν αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για εσάς τότε θα πρέπει να προσπέρασετε το εν λόγω σετ.

Σε εσωτερικούς χώρους η χρήση του ενσωματωμένου μικροφώνου δεν δημιουργεί απολύτως κανένα πρόβλημα και η φωνή σας φτάνει στο παραλήπτη χωρίς παρεμβολές ή θόρυβο. Σε σενάρια τώρα που θα δεχτείτε μια κλήση εκεί θα πρέπει να γνωρίζετε πως το μικρόφωνο είναι λίγο ευαίσθητο και έτσι θα περάσει και ο θόρυβος του περπατήματος ή της αναπνοής σας κατά την συνομιλία.

Χρηστικότητα – Στιλ

img_0016

Μπορεί λίγο να σας ξενίσει το πως θα δείχνετε εξωτερικά φορώντας το εν λόγω σετ. Εμάς προσωπικά μας άρεσε μιας και έχει κάποια πινελιά από κάποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Το βασικό υλικό κατασκευαστής τους είναι το πλαστικό. Είναι ανθεκτικά όμως ενώ μας έκανε μεγάλη εντύπωση το πόσο ελαφριά είναι – Κάτι ιδιαίτερο σημαντικό αν σκεφτείτε πως αυτά τα ακουστικά μπορείτε άνετα να τα χρησιμοποιήσετε και κατά την άσκηση σας. Τα κουμπιά ελέγχου της έντασης και της αποδοχής κλήσεων αν μη τι άλλο είναι μεγάλα και εύχρηστα. Επίσης διπλώνουν πάρα πολύ εύκολα και η μικρή σχεδιαστική υπογραφή τους σημαίνει πως μπορείτε άνετα να τα έχετε πάντα μαζί σας.

Ας πάμε τώρα στο πιο εντυπωσιακό στοιχείο του εν λόγω σετ – πέρα από την τιμή του – και αυτό είναι η αυτονομιά που πολύ άνετα φτάνει τις 20 ώρες!! Αυτό σημαίνει πως με μια πλήρη φόρτιση θα τα έχετε άκρως λειτουργικά για περισσότερες από 2-3 μέρες.

Άνεση

Θα σας πάρει λίγο χρόνο να συνηθίσετε να τα φοράτε αλλά το καλό είναι πως θα καθίσουν πολύ άνετα στα αυτιά σας χωρίς να σας πιέσουν πρακτικά καθόλου. Εδώ για ακόμη μια φορά πρέπει να αναφέρουμε και το πόσο ελαφρία είναι.

Αν φοράτε επίσης γυαλία δεν θα αντιμετωπίσετε και εδώ κανένα απολύτως πρόβλημα στο να τα φοράτε και να κινήστε με άνεση εσωτερικά η εξωτερικά του σπιτιού ή του γραφείου σας.

Συμπέρασμα

32850_x1_bluetooth_stereo_headset_23

Τα Olixar X1 Bluetooth Headphones μπορεί αρχικά να μας δημιουργήσαν κάποια ερωτηματικά αλλά μετά από μια εβδομάδα χρήσης τους για εμάς είναι μια από τις καλύτερες και οικονομικότερες λύσεις για κάποιον που ψάχνει να βρει ένα εύχρηστο σετ ασύρματων ακουστικών. Η ζευγοποιήση τους με το iPhone 7 μας έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα όπως απροβλημάτιστα τα συνδέσαμε και με Android συσκευές αλλά και με τον υπολογιστή μας.

img_0024

Η τιμή τους ανέρχεται μόλις στα 23.49€ και αυτό από μόνο του αν μη τι άλλο εντυπωσιάζει μιας και μόλις τα συνηθίσετε και τα υιοθετήσετε στην καθημερινότητα σας θα διαπιστώσετε πως άνετα θα δίνατε και περισσότερα χρήματα για αυτά. Θα τα βρείτε άμεσα  διαθέσιμα ΕΔΩ

editors-choice-update-2015-710x806

Η έλευση των iPhone 7 και iPhone 7 Plus δημιούργησαν άμεσα ένα ερωτηματικό για την έλλειψη της 3.5 mm θύρας ακουστικών. Δεν ήταν μάλιστα λίγοι εκείνοι δυσφόρησαν μιας και είχαν επενδύσει εδώ και καιρό σε ακουστικά επώνυμων κατασκευαστών με το γνωστό 3.5 mm headphone pin. H Apple γνωρίζοντας πως σίγουρα αυτή η νέα αλλαγή της θα …

Review Overview

Ποιότητα Κατασκευής
Εμφάνιση
Ήχος
Αυτονομία
Τιμή

AppleWorldHellas Recommended

Summary : Οικονομικά αλλά εντυπωσιάζουν. Τα Olixar X1 Blutetooth Headphones αποτελούν ένα ιδανικό σετ για κάποιον που δεν θέλει να δώσει μια περιουσία για ένα ασύρματο σετ ακουστικών!

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
85

About Στέφανος Κολοβός

Στέφανος Κολοβός
O Στέφανος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχει ένα πραγματικό έρωτα με την Apple. Ασχολείται με την τεχνολογία χρόνια και λόγω εργασίας. Αγαπημένη του συσκευή είναι το iPhone του που δεν το αποχωρίζεται ποτέ, ενώ λατρεύει το ποδόσφαιρο και το σινεμά