ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Αναβαθμισμένα builds των iOS 11 και tvOS 11 betas έγιναν διαθέσιμα

Αναβαθμισμένα builds των iOS 11 και tvOS 11 betas έγιναν διαθέσιμα

ipad-multitasking-ios-11

Η Apple σήμερα έκανε διαθέσιμo νέo build της iOS 11 beta 2 για iPhone, iPad και iPod Touch καθώς και ένα νέο build για την tvOS 11 beta 2 για το 4ης γενιάς Apple TV.

Τα νέα αυτά builds εμφανίζονται σε συγκεκριμένες συσκευές μόνο.

Η iOS 11 Developer Beta 2 Update 1, όπως ονομάζεται έχει την αρίθμηση 15A5304j σε σύγκριση με την αντίστοιχη 15A5304i του iOS 11 beta 2 που κυκλοφόρησε επίσης στους προγραμματιστές πριν 5 ημέρες.

Σύμφωνα με το επίσημο συνοδευτικό κείμενο η εν λόγω αναβάθμιση διορθώνει ένα σφάλμα που δεν επέτρεπε το downgrade από την iOS 11 beta στην iOS 10 για μια συσκευή.

Όσο αφορά την αναβαθμισμένη έκδοση της tvOS 11 beta παρατηρούμε και εδώ μια νέα υψηλότερη αρίθμηση και συγκεκριμένα έρχεται με την 15J5310h.

Οι νέες αυτές εκδόσεις beta ίσως κάνουν patch σε κάποια επικίνδυνα exploits ενώ παράλληλα μπορεί να βελτιώνουν τις αποδόσεις σε παλαιότερες συσκευές όπως για παράδειγμα το iPhone 6.

Όπως έχουμε πει το iOS 11 δεν θα γίνει διαθέσιμο σε 32 bit συσκευές της Apple όπως τα iPhone 4s/5/5c.

Και τα δύο νέα αυτά builds είναι διαθέσιμα μέσω OTA αναβάθμισης για συγκεκριμένες iPhone, iPad, iPod touch και Apple TV συσκευές και όχι για το σύνολο τους.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.