ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Ringly: Το έξυπνο δαχτυλίδι ειδοποιήσεων του iPhone [Video]

Ringly: Το έξυπνο δαχτυλίδι ειδοποιήσεων του iPhone [Video]

ringly

Με μια πρώτη ματιά το Ringly μοιάζει να είναι ακόμη ένα κόσμημα για το χέρι. Στο ίδιο το χέρι δε δεν διαφέρει σε τίποτα από ένα δαχτυλίδι. Όλα αυτά όμως αλλάζουν όταν το iPhone σας δεχτεί μια ειδοποίηση μιας και το δαχτυλίδι ξεκινάει να δονείτε και να αλλάζει χρώμα.

Με βάση το Bluetooth το Ringly συνδέεται με το iPhone σας και μπορεί να σας δείχνει ειδοποιήσεις μέσω δόνησης και εναλλαγής χρωμάτων σε φως. Είναι αρκετά διακριτικό για να μην τραβάει εύκολα τα βλέμματα όταν έχετε μια νέα ειδοποίηση αλλά με την βοήθεια του δεν θα χάσετε εύκολα σχεδόν καμιά ειδοποίηση σας.

ringly-2-1024x349

Ο χρήστης μπορεί να διαλέξει ανάμεσα από τέσσερις τύπους δονήσεων και πέντε διαφορετικά χρώματα που το καθένα από αυτά μπορεί να ταυτιστεί με διαφορετικό σετ ειδοποιήσεων. Το Ringly επίσης είναι αδιάβροχο και η αυτονομία του αγγίζει τις 2 μέρες.

Είναι διαθέσιμο για προ παραγγελίες εδώ με το αρχικό του κόστος να αγγίζει τα $145 ενώ τα πρώτα 1000 κομμάτια θα έχουν πραγματικό διαμάντι.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.