ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Games / Riot Runners ένα endless runners indie παιχνίδι που μας άρεσε

Riot Runners ένα endless runners indie παιχνίδι που μας άρεσε

Riot-Runner-4

Πλέον θέλουμε να πιστεύουμε πως η πώρωση σας με το Flappy Bird αποτελεί παρελθόν και πλέον δεν θέλετε να δείτε άλλα πουλάκια και πράσινους σωλήνες. Επειδή όμως δεν θέλουμε να σας αφήσουμε σε ησυχία, σήμερα σας έχουμε μια άλλη πρόταση παιχνιδιού το ίδιο εθιστική με την πρώτη.

Το Riot Runners λοιπόν είναι ένα από τα καλύτερα ομορφότερα και εθιστικά endless runners παιχνίδια. Οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά από 7 διαφορετικά ρομπότ. Το κάθε ένα από αυτά έχει την δική του ειδική δύναμη στην προσπάθεια σας να μαζέψετε όσα περισσότερα coins μπορείτε, φτάνοντας πιο μακριά κάθε φορά και χωρίς φυσικά να σκοτώσετε τον χαρακτήρα της.

Το σκοτεινό και ατμοσφαιρικό του περιβάλλον με την αντίστοιχη μουσική το κάνουν ειλικρινά να ξεχωρίζει.

Το Riot Runners θα το βρείτε διαθέσιμο στο App Store τόσο για το iPhone όσο και για το iPad στην τιμή των 0.89 ευρώ εδώ

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.