ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Samsung και Apple κάνουν παύση των διαπραγματεύσεων με την πρώτη να μιλάει για “Apple’s Vietnam”

Samsung και Apple κάνουν παύση των διαπραγματεύσεων με την πρώτη να μιλάει για “Apple’s Vietnam”

Apple_VS_Samsung

Δεν έχουν περάσει ούτε 24 ώρες από την στιγμή που το  The Korea Times ανέφερε πως η Apple και η  Samsung είχαν ξεκινήσει ένα κύκλο συνομιλιών για να τα βρουν στο θέμα τον ευρεσιτεχνιών μακριά από τα δικαστήρια.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε μεν αλλά φαίνεται πως έχουμε άμεση παύση των διαπραγματεύσεων με τους δικηγόρους των δύο εταιρειών να αναφέρουν στο δικαστήριο σήμερα πως δεν μπορούν να καταλήξουν κάπου και να λύσουν έτσι τις διαφορές τους.

Ειλικρινά πλέον φαίνεται πως καμία εταιρεία δεν εμπιστεύεται την άλλη για κανένα λόγο. Μάλιστα οι δικηγόροι της Samsung δεν απέφυγαν και τους χαρακτηρισμούς τονίζοντας πως η Apple είναι “jihadist,” έχουν δηλαδή κηρύξει ιερό πόλεμο και η δική θα μείνει στην ιστορία ως “Apple’s Vietnam”.

Μάλιστα με έπαρση τονίζουν πως η τελευταία δικαστική διαμάχη ήταν νίκη για την Samsung και η Apple δεν θα δει δεκάρα από τα $119 εκατομμύρια που τις αναγνωρίστηκαν σε ζημίες.

Μπορεί λοιπόν η Apple να τα βρήκε με την Google, μπορεί να έχει κάνει κάτι ανάλογο και με την HTC στο παρελθόν αλλά με την Samsung και μετά την σημερινή τροπή η ιδέα και μόνο μιας συμφωνίας επί των πάντων και εκτός δικαστήριο φαντάζει ουτοπική.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.