ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Samsung: Ο θάνατος του Steve Jobs αποτέλεσε εξαιρετική ευκαιρία για την διαφημιστική μας εκστρατεία

Samsung: Ο θάνατος του Steve Jobs αποτέλεσε εξαιρετική ευκαιρία για την διαφημιστική μας εκστρατεία

126933-steve-jobs

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, χθες η Samsung μέσω των εκπροσώπων της στην νέα δικαστική διαμάχη με την Apple, υποστήριξε πως δεν αντιγράψανε το iPhone απλά είχανε καλύτερο marketing στην αγορά το 2011.

Σήμερα με τεράστιες δόσεις κυνισμού μάθαμε πως ο Κορεατικός κολοσσός θεώρησε τον θάνατο του Steve Jobs μια τεράστια ευκαιρία για την αλλαγή της διαφημιστικής τους εκστρατείας με το όνομα “Next Big Thing” η οποία κορόιδευε τους χρήστες iPhone.

Σε ένα ενδοεταιρικό λοιπόν email που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο ο Samsung VP  Mike Pennington περιγράφει τον θάνατο του Jobs ως την καλύτερη ευκαιρία για να ξεκινήσει την νέα της καμπάνια η  Samsung μιας και θεώρησε πως οι καταναλωτές θα αρχίσουν να ανησυχούν για το μέλλον της εταιρείας και των προϊόντων της.

“Συγνώμη που συνεχίζω να πιέζω με το συγκεκριμένο θέμα αλλά αυτό που βλέπω είναι πως τώρα έχουμε την καλύτερη δυνατή ευκαιρία να επιτεθούμε στο iPhone!” αναφέρει χαρακτηριστικά στο emai του.

Η απάντηση που πήρε ήταν πως ναι συμφωνούμε απόλυτα μαζί σου και θα ξεκινήσουμε άμεσα την επίθεση στο iPhone 4S!

Συγχαρητήρια Samsung…..

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.