ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Samsung Ad: Θα αποκτήσετε άμεσα κοπέλα αν πάρετε το Smartwatch μας

Samsung Ad: Θα αποκτήσετε άμεσα κοπέλα αν πάρετε το Smartwatch μας

Screen Shot 2013-12-23 at 11.13.45 PM

Η Samsung στην αρένα της wearable τεχνολογίας αποφάσισε να μπει από τις πρώτες εταιρείες μην περιμένοντας την Apple αυτή την φορά να κάνει πρώτη την κίνηση της.

Δυστυχώς όπως και σε άλλες περιπτώσεις όταν ο Κορεατικός κολοσσός κάνει κινήσεις τέτοιες συχνά τα αποτελέσματα είναι απολύτως απογοητευτικά και έτσι δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι το Galaxy Gear Smartwatch ήταν και είναι μια αποτυχία από την πρώτη στιγμή που το λανσάρανε στην αγορά.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά η σημερινή διαφήμιση εν όψη και τον εορτών αντί να χρυσώσει το χάπι κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα.

Η διαφήμιση είναι βασισμένη στο γεγονός πως οι ιδιοκτήτες των Galaxy Gear μπορούν να εντυπωσιάσουν κοπέλες με την τεχνολογία τους και για να σας το πούμε απλά μπορούν να “χτυπήσουν” γκόμενα.

Απολαύστε την παρακάτω:

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.