ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Απόψεις / Samsung Galaxy Note 3 Challenge έρχεται σύντομα (Teaser)

Samsung Galaxy Note 3 Challenge έρχεται σύντομα (Teaser)

Screen Shot 2013-12-27 at 4.42.55 PM

Ο τίτλος θα μπορούσε να είναι διαφορετικός; Δηλαδή μια εκδοχή του θα μπορούσε να είναι “Τι θέλει η αλεπού στο παζάρι” ή η “φωλιά του κούκου” και άλλα πολλά.

Επίσης πολλοί από εσάς θα αναρωτιέστε και εύλογα τι θέλει μια συσκευή της Samsung σε ένα blog και φόρουμ που ειδικεύεται στην Apple.

Εδώ και πολύ καιρό η εν λόγω συσκευή, Galaxy Note 3, πέρα από τις εντυπωσιακές πωλήσεις που σημειώνει διαπιστώσαμε πως έχει κερδίσει και αρκετούς χρήστες που για χρόνια υποστήριζαν το iOS και το iPhone.

Για 6 μέρες λοιπόν και για να διαπιστώσουμε και εμείς προς τι ο τόσος πανικός με την συσκευή και τι είναι αυτό που κάνει πολλούς να αλλάξουν στρατόπεδο θα δημοσιεύσουμε 6 μοναδικά άρθρα και βίντεο όπου θα αφήσουμε στην άκρη το iPhone μας και θα χρησιμοποιήσουμε ως βασική συσκευή μας το Galaxy Note 3.

Θα προσπαθήσουμε σε όλη την διάρκεια να είμαστε αντικειμενικοί και δεν θα χαριστούμε στην Apple ενώ σας τονίζουμε από τώρα και είναι εμφανές και στο παρακάτω teaser πως θα υπάρχουν και αρκετές δόσεις χιούμορ εκατέρωθεν.

Δεν θα αναλωθούμε σε εκτενή συγκριτικά όσο θα σταθούμε σε αυτό που ενδιαφέρει τους περισσότερους χρήστες, η λειτουργικότητα, η χρηστικότητα και η ευκολία στην χρήση.

Η σειρά των βίντεο θα κλείσει με ένα μοναδικό Review από την Review Team μας όπου θα βάλει δίπλα στο Galaxy Note 3 την νέα ναυαρχίδα της Apple το iPhone 5S. Πιο πριν με την σειρά θα έχουμε τα iPhone 5, iPad Mini, και iPad Air.

Ειλικρινά δεν ξέρουμε ακόμη τι θα προκύψει από αυτό το μοναδικό συγκριτικό και τι συμπεράσματα θα βγάλουμε……

Μπορείτε στο φόρουμ μας εδώ να μας πείτε τι θα θέλετε να δείτε στην σειρά των reviews μας που θα κάνουμε, extreme καταστάσεις όπως πτώσεις, τοποθέτηση στο microwave και άλλες μοχθηρές επιθυμίες σας για το Galaxy Note 3 δεν θα πραγματοποιηθούν ακόμη….

Δείτε το teaser που ετοιμάσαμε παρακάτω:

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.