ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Videos / Samsung Galaxy Note 3 Challenge Day 2: Note 3 vs iPhone

Samsung Galaxy Note 3 Challenge Day 2: Note 3 vs iPhone

Αpple και Samsung δυο εταιρείες με τελείως διαφορετικές προσεγγίσεις και φιλοσοφίες αλλά με έναν κοινό παρονομαστή, όλους εσάς. Όντας χρήστης της Apple για περισσότερο από 8 χρόνια και έχοντας στήσει το λεγόμενο οικοσύστημα της Apple τόσο στον προσωπικό μου χώρο όσο και στην δουλειά μου το να κάνεις μια τέτοια σύγκριση ήταν κομματάκι δύσκολο. Όχι …

Review Overview

AppleWorldHellas Challenge

Summary : Note 3 vs iPhone

User Rating: Be the first one !
0

galaxy-note-3-vs-iphone-5s

Αpple και Samsung δυο εταιρείες με τελείως διαφορετικές προσεγγίσεις και φιλοσοφίες αλλά με έναν κοινό παρονομαστή, όλους εσάς. Όντας χρήστης της Apple για περισσότερο από 8 χρόνια και έχοντας στήσει το λεγόμενο οικοσύστημα της Apple τόσο στον προσωπικό μου χώρο όσο και στην δουλειά μου το να κάνεις μια τέτοια σύγκριση ήταν κομματάκι δύσκολο.

Όχι στο παρακάτω εκτενές βίντεο της δεύτερης μέρας του Challenge μας δεν θα βρείτε τα γνωστά συγκριτικά, αν ψάχνετε για benchmarks ή για το ποιο ανοίγει πιο γρήγορα τις σελίδες του πλοηγού κάντε αναζήτηση σε άλλα αξιόλογα reviews και συγκριτικά.

Εξάλλου όπως σας είπαμε δεν ήταν ο σκοπός μας αυτός εξ αρχής. Αυτό που θα βρείτε είναι κάποιες απόψεις που ίσως σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τόσο τις δύο εταιρείες όσο και τις δύο αυτές επιλογές και κάποια χαρακτηριστικά που πραγματικά μας άρεσαν και μας εντυπωσίασαν στο Samsung Galaxy Note 3 της Samsung.

Ναι οφείλω να ομολογήσω πως ώρες ώρες το iPhone έδειχνε φτωχό δίπλα στο Note 3! (Το περίεργο συναίσθημα του από την μια να χαίρεσαι που είσαι κάτοχος του Note 3 και από την άλλη να εκνευρίζεσαι με την αγαπημένη σου εταιρεία την Apple ξαναχτύπησε!)

Κάθε συγκριτικό πρέπει να έχει ή εικάζεται συνήθως να βγάζει κάποιο νικητή. Αυτή την στιγμή το iPhone 5 επιβίωσε της σύγκρισης οριακά και παραμένει η πρώτη μου επιλογή για smartphone εξαιτίας 3 πραγμάτων, του App Store, του iMessage και του γεγονότος πως εντάσσετε ευκολότερα στο υπόλοιπο οικοσύστημα συσκευών μου που είναι 99% Apple.

Samsung-Galaxy-Note-3

Αν και δεν το πίστευα ποτέ, το Galaxy Note 3 κέρδισε τις εντυπώσεις και μπορεί στις επόμενες βδομάδες και όταν ανακαλύψω περισσότερες εφαρμογές που θα με εξυπηρετούν να πάρει την πρώτη θέση. Μultitasking, μεταφορά αρχείων, οι S Pen λειτουργίες και η οθόνη του είναι στοιχεία που κάθε επαγγελματίας και μη θα ήθελε από ένα σύγχρονο smartphone και είναι μερικά μόνο από τα πολλά χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του Note 3. Μην ξεχάσω να αναφέρω και την τρομερή αυτονομία της μπαταρίας για μια συσκευή αυτού του μεγέθους, ειλικρινά πολύ καλή.

Σαν Apple χρήστης αλλά και οπαδός της οφείλω να ομολογήσω πως το Galaxy Note 3 μου απέδειξε πως η Apple πρέπει σύντομα να κάνει και πάλι την διαφορά, πως σε κάποια πράγματα έχει μείνει πίσω και πως πρέπει να ακούσει περισσότερο τους καταναλωτές της.

Ο ανασχεδιασμός του iOS 7 πρέπει να γίνει και εκ των έσω του λογισμικού άμεσα!!! Οριακά λοιπόν το iPhone 5 βγήκε νικητής και προσωρινά με το έργο του iPad Mini πλέον να γίνεται ακόμη πιο δύσκολο….

Θα καταφέρει το Note 3 να αφήσει στην άκρη το Mini που τον τελευταίο καιρό είναι αχώριστος σύντροφος μου;

H απάντηση στο επόμενο επεισόδιο….

Μέχρι τότε περιμένουμε τα δικά σας σχόλια στο φόρουμ μας εδώ

logo.png H αγορά της συγκεκριμένης συσκευής έγινε από το tokinito.gr Ένας νέος συνεργάτης μας που είμαστε περήφανοι που τον εντάσσουμε στις συνεργασίες μας και και πρόκειται για ένα αξιόλογο πωλητή και έμπιστο με άρτια εξυπηρέτηση και μοναδικές τιμές που τον συστήνουμε ανεπιφύλαχτα σε όλους εσάς!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Κα. Νατάσα Νομικού για την άριστη εξυπηρέτηση και αποστολή της συσκευής. hot_deal.jpg

Μοναδική προσφορά για τα μέλη του AppleWorldHellas

Με κάθε αγορά smartphone συσκευής και αναφέροντας το AppleWorldHellas θα έχετε μια δωρεάν θήκη ή μια δωρεάν ζελατίνη προστασίας οθόνης 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.