ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Samsung Galaxy Note 8 & iPhone 8 Plus μοιράζονται την πρώτη θέση για την καλύτερη κάμερα

Samsung Galaxy Note 8 & iPhone 8 Plus μοιράζονται την πρώτη θέση για την καλύτερη κάμερα

iphone-8-plus-vs-note-8

Την ημέρα της κυκλοφορίας του το iPhone 8 Plus κατέλαβε την πρώτη θέση ως το smartphone με την καλύτερα κάμερα σύμφωνα με την βαθμολογία του έγκριτου DxOMarks.

Πλέον τα αποτελέσματα από το ίδιο site για το Galaxy Note 8 δημοσιοποιήθηκαν και στην πρώτη θέση πλέον έχουμε και την ναυαρχίδα της Samsung.

Πριν προχωρήσουμε να τονίσουμε πως είναι καλό να θυμάστε πως η βαθμολογία στην απόδοση μιας κάμερας δεν είναι αντικειμενικό θέμα αλλά κάτι υποκειμενικό για τον καθένα όσο έγκριτος ή επαγγελματίας και αν είναι.

Το Galaxy Note 8 λοιπόν σημείωσε 94 πόντους ακριβώς όσους πριν λίγες εβδομάδες και το iPhone 8 Plus. Το Note 8 πήρε μικρότερη βαθμολογία από το iPhone 8 Plus στην κατηγορία της λήψης βίντεο.

Δείτε παρακάτω μερικές συγκριτικές φωτογραφίες.

dxomark-note-8

dxomark-note-8-bokeh

Στιγμιότυπο 2017-10-04, 8.41.32 μμ

Περιμένουμε να δούμε πόσο καλά θα τα πάνε και οι δύο άλλες ναυαρχίδες που θα κυκλοφορήσουν σύντομα και που δεν είναι άλλες από τα iPhone X και Google Pixel 2.

Περισσότερα για τις αποδόσεις του Galaxy Note 8 στα τεστ του DxOMarks μπορείτε να βρείτε εδώ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.