ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Samsung & LG φημολογείται πως θα χρησιμοποιήσουν οθόνες με κάλυμμα από ζαφείρι στις ναυαρχίδες τους

Samsung & LG φημολογείται πως θα χρησιμοποιήσουν οθόνες με κάλυμμα από ζαφείρι στις ναυαρχίδες τους

sapphire

Υπάρχει μεγάλη φημολογία για το τι ετοιμάζει η Apple στο εργοστάσιο ζαφειριού της με τους περισσότερους να πιστεύουν πως η εταιρεία σύντομα θα αντικαταστήσει το Gorilla γυαλί στις οθόνες των iOS συσκευών της με ένα αντίστοιχο αλλά από ζαφείρι.

Πότε; H έναρξη θα είναι μάλλον σύντομη με την πρώτη συσκευή που θα λανσάρετε στην αγορά με μια τέτοια επικάλυψη να είναι το iPhone 6.

H Samsung και η LG με σημερινές αναφορές θέλουν και αυτές να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Apple όπως αναφέρει το ET News βάση πηγών από την βιομηχανία. Και οι δύο εταιρείες φέρετε να ζήτησαν τους προμηθευτές τους να τους στείλουν δείγματα από ζαφείρι για να το δοκιμάσουν άμεσα.

According to the industry on May 22, Samsung Electronics and LG Electronics recently asked ingot and wafer makers to submit samples in an effort to adopt the sapphire cover glass […]

“As late as last year, cell phone makers tried very hard to lower the price of sapphire,” said a sapphire ingot industry insider. “But this year as the mood swung toward using good materials to get premium prices, related industries are responding to the market more actively.”

Η φήμη τώρα αυτή μας δεν μας φαίνεται και πολύ δυνατή μιας ειδικά μιας και η Samsung στο παρελθόν είχε κάνει παρόμοια πειράματα και απέρριψε το συγκεκριμένο υλικό λόγο κόστος. Από την άλλη όταν η Apple φέρνει κάτι νέο στην βιομηχανία υπάρχουν πολλοί που θέλουν να την μιμηθούν πόσο μάλλον η Samsung.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.