ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Scratch test βίντεο μας παρουσιάζει πόσο ανθεκτική θα είναι η 4.7-ιντσών οθόνη του iPhone 6 [Video]

Scratch test βίντεο μας παρουσιάζει πόσο ανθεκτική θα είναι η 4.7-ιντσών οθόνη του iPhone 6 [Video]

iphone-6-display

Όπως σας είχαμε ενημερώσει χθες ένα βίντεο που παρουσίαζε μια υποτιθέμενη οθόνη ενός iPhone 6 έκανε την εμφάνιση του όπου και εκεί είδαμε το πόσο εύκαμπτη θα μπορεί να είναι.

Ο YouTuber Marques Brownlee έπιασε στα χέρια του μια τέτοια οθόνη από ζαφείρι και στο βίντεο που θα δείτε προσπαθεί να ανακαλύψει πόσο ανθεκτική αυτή θα είναι. Όπως θα δείτε προσπάθησε τόσο να την λυγίσει στην μέση όσο και να γρατσουνίσει με μαχαίρι και κλειδιά αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Μέχρι σήμερα η Apple χρησιμοποιήσουν το Gorilla Glass της Corning για τις iOS συσκευές της αλλά όλες οι φήμες θέλουν την εταιρεία να κάνει την αλλαγή φέτος και να χρησιμοποιεί για πρώτη φορά οθόνες από ζαφείρι προερχόμενες από το εργοστάσιο της Apple συνιδιοκτησία της GT Advanced στην Mesa της Arizona.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.