ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Games / Shardlight ένα post-apocalyptic adventure που σας προτείνουμε και εντυπωσιάζει

Shardlight ένα post-apocalyptic adventure που σας προτείνουμε και εντυπωσιάζει

SL-qzone

Είναι η αλήθεια πως η post-apocalyptic φαντασία είναι μέσα στις πιο αγαπημένες μας είτε πρόκειται για κάποιο βιβλίο, σειρά, ταινία και φυσικά κάποιον τίτλο παιχνιδιού.

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε το Shardlight ένα post-apocalyptic τίτλο του App Store που πραγματικά αξίζει να επενδύσετε.

H ιστορία είναι η αναμενόμενη. Έχουμε ένα καταστροφικό περιστατικό – έναν πυρηνικό πόλεμο στην περίπτωση μας – που έχει δραματικά αλλάξει τις ζωές αυτών που επέζησαν.

Στο κόσμο του Shardlight έχουμε δύο ειδών φατρίες που έχουν δημιουργηθεί. Τους αριστοκράτες που κάνουν το κουμάντο και τους απλούς ανθρώπους που προσπαθούν απλά να επιβιώσουν.

Εσείς θα αναλάβετε τον ρόλο της Amy Welland μιας μηχανικού που συναντάει μια αντιστασιακή ομάδα που έχει ως στόχο να ρίξει τους αριστοκράτες από την εξουσία.

SL-market

Αυτό δημιουργεί προβλήματα στην ηρωίδα μας που θέλει να λάβει μέρος σε μια κλήρωση για ένα αντιβιοτικό για μια ανίατη ασθένεια με την ονομασία “green lung”. Κάνοντας μια σειρά από επικίνδυνες δουλειές για τους αριστοκράτες οι απλοί άνθρωποι όπως και η Amy μπορούν να συμμετέχουν σε αυτή την κλήρωση και να κερδίσουν το εν λόγω εμβόλιο. Η Amy λοιπόν θα πρέπει να κατασκοπεύσει την επανάσταση αυτή και την αντιστασιακή ομάδα.

Το σενάριο είναι απίστευτα καλογραμμένο και έχει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς εξελίσσετε η ιστορία ενώ τα στοιχεία RPG θα σας δέσουν ακόμη περισσότερο με τον χαρακτήρα σας την Amy.

Όλοι οι χαρακτήρες του παιχνιδιού – πραγματικά όμως όλοι από τους πιο μικρούς μέχρι τους πιο μεγάλους έχουν δουλευτεί στο έπακρο και έχουν κάτι να σας προσφέρουν.

Shardlight-1

Το gameplay είναι επίσης άρτιο και είναι ένα τυπικό point-and-click adventure παιχνίδι. Η μηχανική είναι άριστη το ίδιο και ο χειρισμός και έτσι δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα εξοικείωσης μαζί του.

Τα γραφικά είναι απίστευτα όμορφα και έχουν άριστη λεπτομέρεια ενώ η μουσική επένδυση κερδίζει από την αρχή. Ειδική μνεία πρέπει να δώσουμε στην λεπτομέρεια που έχει δοθεί σε κάθε φωνή των χαρακτήρων του παιχνιδιού. Πραγματικά μείναμε απίστευτα εντυπωσιασμένοι με αυτό το γεγονός.

Συμπερασματικά το Shardlight είναι ένας άριστος τίτλος που πρέπει να βρίσκεται στην συλλογή σας. Η τιμή του στα 4,99 € δεν είναι καθόλου υψηλή για αυτά που προσφέρει το παιχνίδι και τις ευχάριστες στιγμές που θα σας χαρίσει.

Θα χρειαστείτε 1.12 GB ελεύθερου χώρου στην συσκευή σας και μπορείτε να το κατεβάσετε σήμερα εδώ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.