ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Games / Sherlock: The Network HD έφτασε στο iOS

Sherlock: The Network HD έφτασε στο iOS

396549469_640

Όπως καταλαβαίνετε από τον τίτλό μιλάμε για ένα παιχνίδι Sherlock Holmes και συγκεκριμένα για ένα το οποίο βασίζεται στην τεράστια επιτυχία του BBC – μια από τις καλύτερες μεταφορές στην μικρή οθόνη του ήρωα του  Sir Arthur Conan Doyle.

Το παιχνίδι είναι βασισμένο στην τηλεοπτική σειρά, αν δεν την έχετε δει αξίζει να το κάνετε σήμερα κιόλας με τους δύο βασικούς ήρωες Benedict Cumberbatch (Holmes) και Martin Freeman (Watson) να ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί σας για την λύση ακόμη ενός μυστήριου.

Sherlock Holmes has an urgent message for you. He wants you to help him solve his latest case. Using your mobile phone, you must navigate the streets of London discovering clues, solving puzzles and piecing together the case.

Starring Benedict Cumberbatch as Sherlock, Martin Freeman as John, and Mark Gatiss as Mycroft, Sherlock: The Network is the official Sherlock app, containing ten new cases to solve with exclusive video, games, puzzles and a leaderboard for top players.

Το παιχνίδι έχει βίντεο με τους ηθοποιούς σε πολλά σημεία του παιχνιδιού το οποίο όπως φαντάζεστε είναι ένα puzzle game με λύσεις που είναι άκρως πρωτότυπες και που θα κρατήσουν την διάρκεια του παιχνιδιού σε υψηλά επίπεδα το ίδιο και το ενδιαφέρον σας.

Προσωπικά για εμένα που είμαι τεράστιος fan της σειράς του BBC ο εν λόγω τίτλος ήταν ένα αναπάντεχο δώρο μέχρι να κυκλοφορήσει η Season 4. Απλά το λάτρεψα!

Μπορείτε να κατεβάσετε για iPhone και iPad από το App Store στην τιμή των 4,49 € εδώ

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.