ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Smartwatch προβάλλει την ώρα στο χέρι [Video]

Smartwatch προβάλλει την ώρα στο χέρι [Video]

ritot

Πολλά και διαφορετικά concept τα τελευταία χρόνια παρουσιάζονται και ζητούν την… χρηματοδότηση του κόσμου για να γίνουν πραγματικότητα.

Αρκετά από αυτά είναι καινοτόμα προϊόντα που αξίζουν την προσοχή καταναλωτών αλλά και εταιριών. Ένα τέτοιο smartwatch υπάρχει και στην πλατφόρμα Indiegogo, το οποίο όμως διαφέρει από τα ρολόγια που βλέπουμε μέχρι σήμερα.

Το Ritot δεν διαθέτει οθόνη και προβάλλει τις πληροφορίες πάνω στο χέρι αυτού που το φοράει! Το smartwatch ειδοποιεί για κλήσεις στο smartphone, γραπτά μηνύματα, υπενθυμίσεις, emails, Facebook – Twitter posts κ.α., ενώ δονείται ελαφρά κάθε φορά που υπάρχει κάποια ειδοποίηση.

Πηγή:Newsbeast.gr

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.