ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Spotify: Ανακοινώθηκε η δυνατότητα free streaming μέσω smartphones και tablets

Spotify: Ανακοινώθηκε η δυνατότητα free streaming μέσω smartphones και tablets

spotify-whats-next

Το Spotify νωρίτερα σήμερα ολοκλήρωσε την εκδήλωση προς τα media που είχε προγραμματίσει και το μεγαλύτερο νέο που προέκυψε από αυτή ήταν κάτι που ήδη σας είχαμε ενημερώσει με προηγούμενο άρθρο μας. Ο λόγος για την δυνατότητα δωρεάν streaming κομματιών τόσο για Android και iOS συσκευές.

Η νέα υπηρεσία ονομάζεται Spotify Free on mobile και σας επιτρέπει να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική στην κινητή σας συσκευή χωρίς να χρειάζεται να είστε συνδρομητής.

Για τα smartphones θα έχουμε την επιλογή shuffle των κομματιών του καλλιτέχνη, δηλαδή δεν θα μπορείτε να ψάξετε συγκεκριμένο κομμάτι αλλά κάποιον καλλιτέχνη και εν συνεχεία θα ακούτε μια τυχαία επιλογή κομματιών από διάφορα άλμπουμ αυτού. Το καλό είναι πως θα σας δίνεται η δυνατότητα να αποθηκεύσετε το κομμάτι που θα ακούτε εκείνη την στιγμή στο δικό σας playlist.

Επίσης μιας και πρόκειται για δωρεάν έκδοση κατά την αναπαραγωγή θα ακούτε και μια σειρά από διαφημίσεις ακριβώς όπως και στην δωρεάν web έκδοση.

Για τα tablets  η νέα δωρεάν υπηρεσία του Spotify προσφέρει δυνατότητα επιλογής όποιου κομματιού επιθυμείτε όπως ακριβώς και στα PC (με διαφημίσεις).

Στο ίδιο event ανακοινώθηκε η υποστήριξη της υπηρεσίας σε 20 νέες χώρες καθώς και τη δυνατότητα streaming όλων των albums των Led Zeppelin (θα προστίθενται σταδιακά)αποκλειστικά από το Spotify.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.