ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Stick-N-Find – Βρίσκει στο iPhone σου ό,τι χάνεις

Stick-N-Find – Βρίσκει στο iPhone σου ό,τι χάνεις

site-sticknfind3

Πόσες φορές δεν έχεις σηκώσει μαξιλάρια, καναπέδες, έχεις τάξει στον Άγιο Φανούρη να βρεις τα ρημάδια τα κλειδιά;

stick-n-find-2.jpg

  • Ψάχνεις να βρεις απεγνωσμένα το αυτοκίνητο σου αν είναι σε αυτό το στενό – που τόσο μοιάζει με το προηγούμενο που πέρασες;
  • Το παιδί σου έχει την τάση να ξεφύγει της προσοχής σου και να το χάσεις σε εμπορικό κέντρο, στο πάρκο;
  • Περιμένεις ατελείωτες ώρες να περάσει η βαλίτσα στο αεροδρόμιο μα όλες τις θυμίζουν;
  • Σου “βουτάνε” συνέχεια τον αναπτήρα οι φίλοι σου;

Λατρεύουμε τα gadget που όντως διευκολύνουν τη ζωή μας! Ένα από αυτά είναι το Stick-N-Find!

To Stick-N-Find είναι ένα μικρό αυτοκόλλητο εντοπισμού που λειτουργεί μέσω χαμηλών εκπομπών Bluetooth. Το αυτοκόλλητο μπορεί να εντοπισθεί από iPhone και το iPad. Εντοπίστε τα κατοικίδια σας, το τηλεχειριστήριο, τα κλειδιά, πορτοφόλι και ό,τι χάνετε συνήθως με το Stick-Ν-Find. Με μέγεθος όσο ένα κέρμα, είναι εύκολο να το κολλήσετε σε κάθε αντικείμενο (και όχι μόνο) και επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέψουν το iPhone τους σε μια οθόνη ραντάρ ανίχνευσης. Η εφαρμογή μπορεί να παρακολουθήσει μέχρι 20 αυτοκόλλητα μέσα σε ένα εύρος 10 περίπου μέτρων.

Η συσκευασία έχει δύο αυτοκόλλητες συσκευές μαζί με δύο εξαρτήματα που μπορούν να προσαρμουστούν σε μπρελόκ, κορδόνια παπουτσιών στα πιτσιρίκια μας, στο λουράκι της γάτας. Υπάρχει βέβαια και χρήσιμο φυλλάδιο με οδηγίες.

0_9137_06-300x225.jpg

Πρώτα θα χρειαστεί να εγκαταστήσουμε την αντίστοιχη δωρεάν εφαρμογή στο iPhone:

0_9137_05-300x300.jpg

Την πρώτη φορά που θα συνδέσουμε την αυτοκόλλητη συσκευή με το iPhone (leash), πρέπει να την χτυπήσουμε ελαφρά πέντε φορές για να ενεργοποιηθεί από την κατάσταση απενεργοποίησης που είναι εργοστασιακά – για εξοικονόμηση της ενέργειάς της. Θα ακουστεί ένας ήχος, θα συνδεθεί με τη συσκευή μας και μπορούμε να δώσουμε και στο καθένα αντίστοιχο όνομα (αυτοκίνητο, κλειδιά, Ψιψίνα, μπόμπιρας, αναπτήρας).

Τι μπορούμε να κάνουμε:

Εκτός από τον εντοπισμό της συσκευής από το ραντάρ, που δείχνει κατά προσέγγιση πόσο κοντά είναι, μπορούμε να ενεργοποιήσουμε συναγερμό όταν κάτι απομακρύνεται ή πλησιάζει σε εμάς. Και ο συναγερμός αυτός μπορεί να φαίνεται είτε στο τηλέφωνο, είτε στη συσκευή όπου ακούγεται αντίστοιχα ήχος και αναβοσβήνει το λαμπάκι του, είτε και στα δύο. Πλέον μπορούμε να έχουμε ενημέρωση για το αν απομακρύνεται ο υπολογιστής μας, το πιτσιρίκι, ο αναπτήρας ή να μας ειδοποιεί αν πλησιάζει η βαλίτσα στον διάδρομο των αποσκευών ή αν έρχεται η καλή μας σύζυγος με το αυτοκίνητο προκειμένου να μαζέψουμε το κουτί της πίτσας, τις μπύρες και όλο τον κακό χαμό στο σαλόνι.

0_9137_03-300x168.jpg0_9137_04-300x168.jpg0_9137_07-300x168.jpgstick-n-find-mess-300x183.jpg

  • Συνδεσιμότητα: Bluetooth 4.0 (Bluetooth Low Energy)

  • Εμβέλεια: περίπου 30 μέτρα με οπτική επαφή

  • Μπαταρία: Διαρκεί μέχρι 1 έτος (με καθημερινή χρήση 30 λεπτών)

  • Τύπος μπαταρίας: CR2016 μπαταρία ρολογιού

Το Stick-N-Find μπορείς να το βρεις στα καταστήματά της iSystem (εμπορικό κέντρο SmartPark, Σπάτα και Μεσογείων 269, Χαλάνδρι) αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα εδώ:

0_9137.jpg

Stick-N-Find bluetooth αυτοκόλλητα εντοπισμού μαύρα (2 pack)

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.