ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / SuperTooth – Το οικονομικό wireless σύστημα ηχείων για όλο το σπίτι

SuperTooth – Το οικονομικό wireless σύστημα ηχείων για όλο το σπίτι

SuperTooth-MultiRoom-Speaker-System-image-005

02.09_03h59m51s_003_

Η SuperTooth, είναι μια κατασκευάστρια Bluetooth ηχείων από την Γαλλία που έκανε ιδιαίτερη σήμερα στο CES 2015 παρουσιάζοντας ένα wireless σύστημα ηχείων για όλο το σπίτι. Το σύστημα χρησιμοποιεί 5 ξεχωριστά ηχεία τα οποία είναι συνδεμένα μέσω Bluetooth και ελέγχονται από μια εφαρμογή στο iOS ή το Mac σας με αποτέλεσμα να φέρνουν την μουσική σε ξεχωριστά δωμάτια στο σπίτι σας.

Αυτό που εντυπωσιάζει είναι οι ρυθμίσεις του που δεν θα μπορούσαν να είναι πιο απλές.

Το κεντρικό ηχείο λαμβάνει την μουσική από την συσκευή με την όποια έχει συνδεθεί μέσω Bluetooth και κατόπιν την κάνει stream σε μέχρι και 4 δορυφορικά ηχεία οπουδήποτε και αν βρίσκονται αυτά στο σπίτι σας χρησιμοποιώντας μια RF wireless τεχνολογία.

SuperTooth-MultiRoom-Speaker-System-image-003

Τα δορυφορικά ηχεία συνδέονται αυτόματα με το κεντρικό χωρίς να χρειαστεί να κάνετε οποιαδήποτε ρύθμιση. Έτσι μπορείτε να πηγαίνετε από δωμάτιο σε δωμάτιο χωρίς να σταματάτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική.

Το streaming μπορεί να γίνει από οποιαδήποτε συσκευή και μέσω εφαρμογών όπως Deezer, Pandora ή Spotify. Μπορείτε επίσης να κάνετε stream μουσική από πήγες του διαδικτύου όπως τα  YouTube, την μουσική σας βιβλιοθήκη ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή.

SuperTooth-MultiRoom-Speaker-System-image-006

Το σύστημα είναι απίστευτα οικονομικό στην κατηγορία του και θα ξεκινάει από τα $299 για 3 ηχεία – ένα κεντρικό και δύο δορυφορικά και θα φτάνει μέχρι και τα $480 για το πλήρες σετ των τεσσάρων δορυφορικών και του ενός κεντρικού ηχείου. Θα γίνουν διαθέσιμα στην αγορά το δεύτερο μισό του έτους.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.