ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / SwipeSelection Pro: ένα από τα καλύτερα jailbreak tweaks έγινε ακόμη καλύτερο

SwipeSelection Pro: ένα από τα καλύτερα jailbreak tweaks έγινε ακόμη καλύτερο

SwipeSelection-Featured-1024x764

Το SwipeSelection είναι ένα από αυτά τα tweaks που όλοι θα επωφεληθούν από την χρήση του και ως εκ τούτου βρίσκεται πάντα μέσα στα 10 πρώτα tweak που περνάμε σε κάθε νέα jailbroken συσκευή μας.

Η διαχείριση του cursor σας αποκτάει άλλη διάσταση και γίνεται παιχνιδάκι σε σύγκριση με ότι σας προσφέρει το iOS. Ειλικρινά θα θέλαμε κάποια στιγμή η Apple να παραδειγματιστεί από την λειτουργία του και να το εντάξει στα χαρακτηριστικά του λογισμικού της.

Ο δημιουργός του λοιπόν Kyle Howells αναβάθμισε το original SwipeSelection για το iOS 7, θα το βρείτε δωρεάν στο Cydia στο BigBoss repo, ενώ παράλληλα δημιούργησε και μια μοναδική Pro έκδοση, διαθέσιμη στα $1.99. Η Pro έκδοση έχει μια σειρά από μοναδικά χαρακτηριστικά όπως την απενεργοποίηση-in-app, swipe sensitivity, cursor speed, και πολλά ακόμη.

Δείτε παρακάτω ένα βίντεο παρουσίασης του SwipeSelection Pro.

 

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.