ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Games / Το Batman: The Enemy Within της Telltale έρχεται στο iOS τον επόμενο μήνα

Το Batman: The Enemy Within της Telltale έρχεται στο iOS τον επόμενο μήνα

Batman-Enemy-Within-780x439

Το παιχνίδι επεισοδίων point and click της Telltale με την ονομασία Batman: The Enemy Within επιτέλους απέκτησε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Τα επεισόδια λοιπόν 1 και 2 της συνέχειας του πάρα πολύ επιτυχημένου Batman: The Telltale Series θα έρθει στο iOS στις 26 Σεπτεμβρίου.

Η τιμολόγηση του τίτλου δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη αλλά λογικά το πρώτο επεισόδιο θα στοιχίζει περί τα 4.99 ευρώ ενώ τα επιπλέον επεισόδιο θα έρθουν με ελαφρώς μειωμένη τιμή αν κάποιος επιλέξει όλο το Bundle της νέας αυτής σειράς.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως στο νέο αυτό τίτλο έχουμε τον Troy Baker στον ρόλο του Batman – O Joel από το The Last of Us!!

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.