ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Το iPod Classic έφτασε στο τέλος του, εξαφανίζεται από το Apple Online Store παράλληλα με το 30-pin connector

Το iPod Classic έφτασε στο τέλος του, εξαφανίζεται από το Apple Online Store παράλληλα με το 30-pin connector

1296501088ipod-classic

Χρειάστηκαν μόνο τέσσερα χρόνια, αλλά το iPod Classic τελικά έφτασε στο τέλος του. Ως μέρος της ανανέωσης της ιστοσελίδα της Apple, το iPod Classic τελικά αφαιρέθηκε ως συσκευή προς πώληση. Η νέα σελίδα έχει εκσυγχρονιστεί με πολλούς τρόπους, αλλά ως παραπροϊόν, το Classic κόπηκε από την γραμμή παραγωγής της Apple.

 

Ήταν μόνο θέμα χρόνου, φυσικά. Η τελευταία φορά που ενημερώθηκε το iPod Classic ήταν το 2008, όταν προσαρμόστηκαν οι χωρητικότητες αποθήκευσης. Ο σχεδιασμός του iPod Classic χρονολογείται γύρω στο 2004. Αλίμονο, αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο. Η Apple δεν πουλάει πλέον μια συσκευή με τροχό!

 

Το iPod Shuffle διαθέτει ένα four-way pad κουμπί που μοιάζει με ένα click wheel, αλλά δεν διαθέτουν την ίδια σχεδίαση. Το UI έχει από καιρό ξεπεραστεί από τις διεπαφές οθόνες πλήρους αφής, φαίνεται και στις τελευταίες συσκευές της Apple, το iPhone και το καινούργιο Apple Watch.

 

Επίσης, με την Apple να απαλλάσει το iPad 2 νωρίτερα αυτό το έτος, το iPhone 4S σήμερα και τώρα το iPod Classic, μπορείτε πλέον να αγοράσετε μια συσκευή 30-pin από την Apple, ακόμη και αν αυτές βρίσκονται σε τρίτα party stores ή χώρες.

 

Σχολιασμός στο forum

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.