ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Έρχεται ένα λεπτότερο Macbook αργότερα αυτό τον χρόνο(;)

Έρχεται ένα λεπτότερο Macbook αργότερα αυτό τον χρόνο(;)

macbook_air_hero_2x

 

Σύφμωνα με αναφορές της Digitimes, ισχυρίζεται ότι η Apple θα ξεκίνησει την παραγωγή ενός νέου Macbook σύντομα, πιθανώς μέχρι το τέλος του 2014. Η παραγωγή των εξαρτημάτων έχει ήδη ξεκινήσει σε μικρές ποσότητες. Το τρέχον Macbook Air εκλεπτύνεται από 0,3 μέχρι 1,7 εκατοστά, έτσι δεν είναι σαφές σε τι διαστάσεις θα είναι το καινούργιο Macbook. Αν και η αναφορά δεν είναι συγκεκριμένη, θα μπορούσε να αναφέρεται στο μακράς φήμης Macbook Air με Retina οθόνη 12 ιντσών.

Ωστόσο, στην αναφορά της, η Digitimes δεν αναφέρεται σε ποια συγκεκριμένη χρονική περίοδο θα ανακοινωθεί. Ο Ming-Chi Kuo της KGI ήταν εκείνος οπού πρωτοανέφερε για ένα Retina Air κατά την διάρκεια του έτος 2013 για το Q3 του 2014. Το καινούργιο Air αναμένεται να διαθέτει μια ριζική νέα σχεδίαση, οθόνη υψηλής ανάλυσης και ένα trackpad χωρίς κουμπιά.

Επιπλέον, μια ανώνυμη κινέζικη αναφορά, ισχυρίστηκε ότι το μηχάνημα δεν θα έχει ανεμιστήρες για την καταπολέμηση της ζέστης που παράγει ο υπολογιστής, αν και η αξιοπιστία αυτού του ισχυρισμού είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Σε μια σχετική σημείωση, το Bloomberg, δήλωσε νωρίτερα ότι πιστεύει ότι η Apple θα κυκλοφορήσει ένα νέο 12.9 ιντσών iPad στις αρχές του επόμενου έτους. Σαφώς, οι γραμμές μεταξύ του Macbook και iOS, θα ξεκαθαριστούν πολύ σύντομα.

Σχολιασμός στο forum

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.