ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Tim Cook: “Έχουμε υπέροχα desktops σε επερχόμενες κυκλοφορίες”

Tim Cook: “Έχουμε υπέροχα desktops σε επερχόμενες κυκλοφορίες”

 

iMac-21.5-and-27-inch-teaer-001

Η Apple έχει να μας παρουσιάσει “υπέροχα desktops” σε επερχόμενες κυκλοφορίες τόνισε χαρακτηριστικά ο CEO της Apple Tim Cook σε ανάρτηση που έκανε και που είχε να κάνει με το αν η Apple θεωρεί τα Mac desktops ως ένα στρατηγικό προϊόν για την εταιρεία.

Παρακάτω σας έχουμε μεταφράσει την ερώτηση και την απάντηση που έδωσε:

Είχαμε ένα μεγάλο MacBook Pro λανσάρισμα τον Οκτώβριο και μια σημαντική αναβάθμιση στα MacBook πίσω το Φθινόπωρο. Τα Mac desktop είναι ακόμη στην στρατηγική μας; 

“Τα desktop είναι πολύ σημαντικά για την στρατηγική μας. Είναι ιδιαίτερα σε σύγκριση με τα notebooks μιας και σε αυτά μπορείς να ενσωματώσεις ισχυρότερο hardware για ακόμη μεγαλύτερες αποδόσεις – Η μεγαλύτερη οθόνη, περισσότερη μνήμη και αποθηκευτικό χώρο και γρηγορότερες αποδόσεις στο σύνολο. Υπάρχουν λοιπόν πολλοί λόγοι γιατί τα desktop είναι σημαντικά και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και απίστευτα χρηστικά για τους ανθρώπους.

Η τωρινή γενιά του iMac αποτελεί το καλύτερο desktop που δημιουργήσαμε μέχρι σήμερα και η πανέμορφη 5K οθόνη του είναι η καλύτερη desktop oθόνη στον κόσμο.

Κάποιοι ξεκινήσαν να διερωτώνται αν είμαστε ακόμη προσηλωμένοι στα desktop μας. Αν στους εργαζομένους μας υπάρχει αυτή η απορία ας σας ξεκαθαρίσω κάτι – Έχουμε υπέροχα desktops σε επερχόμενες κυκλοφορίες μας. Δεν θα πρέπει να ανησυχεί κανείς για αυτό”

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.