ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Tim Cook: “Αν δεν ενδιαφέρεστε για το περιβάλλον πουλήστε τις μετοχές της Apple!”

Tim Cook: “Αν δεν ενδιαφέρεστε για το περιβάλλον πουλήστε τις μετοχές της Apple!”

tim cook

Όταν ο CEO της Apple Tim Cook έμαθε πως ο Justin Danhof, πρόεδρος του Eθνικού κέντρου έρευνας για την δημόσια πολιτική (NCPPR), αναφερόμενος σε αυτόν τόνισε πως η Apple θα έχει μεγαλύτερα κέρδη σαν εταιρεία αν εγκαταλείψει τις περιβαντολογικές πρωτοβουλίες της έγινε πυρ και μανία.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Mashable:

“Ο Cook ήταν καταπέλτης και θα τολμούσαμε να πούμε πως βγήκε εκτός ευτού. Αρχικά τόνισε πως οι προσπάθειες για το περιβάλλον της Apple έχουν και οικονομικό περιεχόμενο για την εταιρεία. Επίσης είπε χαρακτηριστικά πως τα κίνητρα της Apple δεν πάντα χρηματικά και πως η εταιρεία θέλει να αφήσει ένα καλύτερο κόσμο από αυτόν που παρέλαβε. Συνεχίζοντας και θέλοντας να τονίσει ακόμη περισσότερα τα πιστεύω αυτά τόνισε ότι όποιος έχει πρόβλημα με τα παραπάνω θα πρέπει να πουλήσει τις μετοχές της Apple και να απομακρυνθεί από την εταιρεία.”

Το NCPPR απάντησε σχεδόν άμεσα στα όσα είπε ο Tim Cook με δελτίο τύπου χρησιμοποιώντας μάλιστα Comic Sans γραμματοσειρά και τίτλο “Tim Cook προς επενδυτές της Apple: Πέστε νεκροί”

Στο δελτίο τους τονίζουν πως η Apple έχει ψύχωση με το φαινόμενο των κλιματικών αλλαγών υποκινούμενη σε μεγάλο βαθμό από το μέλος του συμβουλίου της Al Gore. O  Danhof αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Tim Cook θέλει επενδυτές που ενδιαφέρονται περισσότερο για τα ποσοστά του διοξειδίου του άνθρακα στο περιβάλλον και λιγότερο στην επιστροφή των χρημάτων τους.

 Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.