ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Tim Cook: Δεν υπάρχουν backdoors στις συσκευές μας

Tim Cook: Δεν υπάρχουν backdoors στις συσκευές μας

Screen Shot 2014-01-25 at 1.59.01 PM

Εν συνεχεία των μικρών κομματιών – teasers που παρουσιάζει το δίκτυο του ABC από την συνέντευξη του Tim Cook με τον David Muir, η πλήρης συνέντευξη που έλαβε χώρα χθες θα γίνει διαθέσιμη αργότερο το απόγευμα, ο ισχυρός άντρας της Apple δίνει απαντήσεις για τα όσα ακούστηκαν για το σκάνδαλο PRISM, την NSA και το γεγονός πως η Apple έχει backdoors σε όλες τις συσκευές της.

Κατηγορηματικός και με σαφή τόνο είπε χαρακτηριστικά:

“Τα περισσότερα από αυτά που διαβάζετε και ακούτε δεν έχουν βάση και είναι ψέματα δημιουργώντας ένα αρνητικό κλίμα και ένα κλίμα ανασφάλειας. Καμιά συσκευή μας δεν επιτρέπει πρόσβαση τρίτων μέσω μιας backdoor. Επίσης δεν έχουμε συνεργαστεί με την NSA και για να μπορέσει να η εν λόγω υπηρεσία να έχει πρόσβαση στους servers μας θα πρέπει να μας βγάλει έξω από την ίδια την εταιρεία μας μέσα σε ένα κουτί” τόνισε κάνοντας και λίγο χιούμορ.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.