ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Tim Cook: “Δουλεύουμε πάνω σε φανταστικά προϊόντα σε νέες κατηγορίες”

Tim Cook: “Δουλεύουμε πάνω σε φανταστικά προϊόντα σε νέες κατηγορίες”

tim-cook-apple-52

“Θα υπάρξουν νέες κατηγορίες” Αυτό ανέφερε το Tim Cook στην The Wall Street Journal σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε. “Δεν μπορούμε να πούμε πολλά ακόμη για αυτό πέρα από το γεγονός πως δουλεύουμε πάνω σε μερικά φανταστικά πράγματα”

Να τονίσουμε πως ο Tim Cook είχε μιλήσει ή καλύτερα αφήσει να υπονοηθεί η ύπαρξη νέων κατηγοριών για την Apple και κατά το παρελθόν αλλά σε αυτή του την συνέντευξη θέλησε να το τονίσει όσο ποτέ άλλοτε προσπαθώντας να πείσει και τους μετόχους της εταιρείες που έχουν αρχίσει και οι ίδιοι να διερωτώνται αν όντως η Apple έχει την μεγάλη έκπληξη στην γραμμή παραγωγής της φέτος.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν εννοεί κάτι πρωτοποριακό ή απλά αναφέρεται στην αναβάθμιση των iPhone 5S και iPad Air ο Tim Cook απάντησε πως “Οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος μπορεί να σκεφτεί για το τι εννοεί όταν μιλάει για νέες κατηγορίες προϊόντων”

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξη του Tim Cook εδώ

 Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.