ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Tim Cook: Η διαφορετικότητα είναι το συστατικό της επιτυχίας της Apple

Tim Cook: Η διαφορετικότητα είναι το συστατικό της επιτυχίας της Apple

tim-cook-780x484

O Apple CEO Tim Cook επισκέφτηκε πρόσφατα το πανεπιστήμιο του Auburn για να μιλήσει στους φοιτητές για την ζωή μετά την αποφοίτηση.

Κατά την πρωινή του ομιλία τόνισε πως ο καθένας τους θα πρέπει να αγκαλιάσει και υμνήσει την διαφορετικότητα σε μια σειρά πραγμάτων πριν ενταχθεί στο δυναμικό οποιασδήποτε εταιρείας και πριν γενικά βγει στον εργασιακό χώρο.

Η ομιλία του είχε τίτλο “A Conversation with Tim Cook: A Personal View of Inclusion and Diversity.”  και σε αυτή ο Cook τόνισε πως το μαγικό συστατικό της συνταγής της επιτυχία της Apple είναι η διαφορετικότητα”

“Πιστεύουμε πως μπορείς να δημιουργήσεις υπέροχα προϊόντα μόνο αν έχεις μια ομάδα με μεγάλη διαφορετικότητα από όλες τις απόψεις. Ένας λόγος που τα προϊόντα της Apple δουλεύουν άριστα – και νομίζω πως το πιστεύετε αυτό – είναι γιατί οι άνθρωποι που δουλεύουν πάνω σε αυτό δεν είναι μόνο μηχανικοί και προγραμματιστές αλλά και καλλιτέχνες και μουσικοί. Είναι η ένωση των επιστημών αυτών με διαφορετικές καταβολές για τον καθένα που κάνει τα προϊόντα μας μαγικά”

Τέλειωσε την ομιλία του αναφέροντας:

“Αυτό που κάνει τον κόσμο μας να έχει ουσία και να μας ιντριγκάρει είναι οι διαφορές μας και όχι οι ομοιότητες μας”

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.