ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Tim Cook: “Οι προ παραγγελίες του Apple Watch πάνε υπέροχα”

Tim Cook: “Οι προ παραγγελίες του Apple Watch πάνε υπέροχα”

tim-cook-apple-store

Ο Tim Cook επισκέφτηκε την Παρασκευή το τοπικό Palo Alto Apple Store, για να χαιρετήσει τους ανθρώπους που βρισκόντουσαν εκεί για να δοκιμάσουν το Apple Watch. O CEO της Apple ήταν φιλικός με το κοινό, δέχτηκε να βρει φωτογραφίες μαζί τους και ακόμη και να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Το CNBC που βρισκόταν στον ίδιο χώρο συναντήθηκε μαζί του και τον ρώτησαν ποια ήταν η πρώτη του εντύπωση για την ανταπόκριση του κόσμου σε αυτή την νέα πρώτη wearable συσκευή της Apple.

O Cook απάντησε πως η εταιρεία είναι εντυπωσιασμένη με την μέχρι στιγμή ζήτηση.

Πιο συγκεκριμένα:

“Οι καταναλωτές μας έχουν δώσει φανταστικά σχόλια και οι παραγγελίες πάνε πάρα πολύ καλά. Η πρώτες αντιδράσεις για το smartwatch μας είναι πάρα πολύ θετικές.”

Το Apple Watch έγινε διαθέσιμο την Παρασκευή για προ παραγγελία σε 9 χώρες και το αρχικό στοκ εξαφανίστηκε μέσα σε λίγε ώρες. Πλέον η διαθεσιμότητα του σε αυτές έχει πάει για τους μήνες Ιούνιο ή ακόμη και Ιούλιο για κάποια μοντέλα.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.