ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Tim Cook & Eddy Cue στα εγκαίνια του Austin Apple campus ξεσήκωσαν για ακόμη μια φορά τις προσδοκίες

Tim Cook & Eddy Cue στα εγκαίνια του Austin Apple campus ξεσήκωσαν για ακόμη μια φορά τις προσδοκίες

Screen Shot 2014-06-06 at 3.20.49 AM

Τον προηγούμενο μήνα σας είχαμε αναφέρει πως η Apple αναδιοργάνωνε και έχτιζε εκ νέου το Texas campus της στην περιοχή του Austin που από σήμερα είναι πλήρως λειτουργικό. Το εν λόγω campus θα φέρει την αίσθηση του Cupertino στην περιοχή του Texas με εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας, και με ένα μεγάλο ανθρώπινο δυναμικό μηχανικών, προγραμματιστών και όχι μόνο.

Ο Tim Cook και o Senior VP of Internet Software and Services Eddy Cue επισκέφτηκαν το campus σήμερα για να γιορτάσουν μαζί με τους εργαζόμενους τους τα νέα αυτά εγκαίνια.

Screen Shot 2014-06-06 at 3.21.06 AM

Σύμφωνα με υπαλλήλους της Apple που παρευρεθήκαν στα εγκαίνια οι δύο ισχυροί άντρες της Apple ανέβηκαν επί σκηνής και μιλήσαν για μια σειρά από θέματα. Την ομιλία τους μονοπώλησε η εξαγορά της Beats Music και Beats Electronics ενώ ο Cook στάθηκε και στο γεγονός της επιλογής της Angela Ahrendts για να ηγηθεί το τμήμα των Apple Store της εταιρείας.

Αναφορές γίνανε και για το WWDC ενώ και οι δύο κλείσανε τις ομιλίες του αναφέροντας με έντονο τρόπο αλλά και χαρά πως πολύ “μεγάλα και σημαντικά” προϊόντα είναι στην γραμμή παραγωγής της Apple για το πολύ άμεσο μέλλον.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.