ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Tim Cook, Jony Ive και άλλοι Apple execs μιλάνε στο Bloomberg Businessweek

Tim Cook, Jony Ive και άλλοι Apple execs μιλάνε στο Bloomberg Businessweek

Screen Shot 2014-09-18 at 2.01.07 AM

Το Bloomberg Businessweek δημοσιοποίησε ένα πολύ ενδιαφέρον προφίλ της Apple χθες που συμπεριλαμβάνει συνεντεύξεις από τον Tim Cook και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της Apple ενώ εστιάζει στο πως έχουν αλλάξει τα πράγματα στο εσωτερικό της  Αpple από την στιγμή που ανέλαβε ο Tim Cook.

Συγκεκριμένα διαβάζουμε:

“Σχεδόν τα πάντα στο Apple Campus στο Cupertino είναι διαφορετικά. Τα γραφεία των υψηλόβαθμων στελεχών που κάποτε εξέπεμπαν μια νευρικότητα και αγωνιά για την επόμενη απαίτηση του Jobs τώρα εκπέμπουν μια ηρεμία και οργάνωση αποτέλεσμα του νέου χαρακτήρα που έδωσε στην εταιρεία ο Tim Cook. Στο κάτω μέρος οι καφετέριες είναι γεμάτες και το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας έχει πλέον διπλασιαστεί. Ένα μίλι μακριά και πίσω από προστατευτικούς τοίχους ομάδες εργασίας και κατασκευών δουλεύουν σκληρά στο νέο campus της εταιρείας που θα αποτελέσει χώρο εργασίας για 12.000 ανθρώπους όταν ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα χρόνια”

feat_apple39__01b__630

Το προφίλ επίσης παρουσιάζει πολύ ενδιαφέρων στοιχεία για τις πρόσφατες ανακοινώσεις της Apple και αναφέρετε σε συνεντεύξεις με τους  Jony Ive, Jeff Williams, και Eddy Cue. Σε μια συνέντευξη για παράδειγμα ο Ive τονίζει πως η ιδέα του Apple ξεκίνησε πριν τρία χρόνια λίγο μετά τον θάνατο του Steve Jobs και πριν εμφανιστούν τα πρώτα wearables στην αγορά. Μάλιστα τονίζει πως ήταν ένα από τα δυσκολότερα project που είχε στην Apple.

Επίσης μαθαίνουμε πως ο Ive είναι πλέον ο ιδιοκτήτης του προσωπικού jet του Steve jobs το οποίο το αγόρασε με μοναδική έκπτωση από την γυναίκα του Steve. Μάλιστα αστειευόμενος φέρετε να ανέφερε:

“Μιας και βοήθησα το Steve να το σχεδιάσει στο εσωτερικό του τουλάχιστον δεν χρειάζεται να αλλάξω κάτι”

Αξίζει πραγματικά να διαβάσετε όλο τα άρθρο εδώ

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.