ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / O Tim Cook επιβεβαιώνει το sapphire Mesa εργοστάσιο, και αποφεύγει τις ερωτήσεις για iTV, iWatch

O Tim Cook επιβεβαιώνει το sapphire Mesa εργοστάσιο, και αποφεύγει τις ερωτήσεις για iTV, iWatch

Tim-Cook-ABC-intervew-teaser-003

Το κανάλι ABC News έκανε διαθέσιμη μια συνέντευξη του CEO Tim Cook με αφορμή των χθεσινό εορτασμό των 30 χρόνων του Mac. Μιας και οι συνεντεύξεις με δημοσιογράφους είναι σπάνιο φαινόμενο για την Apple η εν λόγω είναι ιδιαίτερη σημαντική αν αναλογιστεί επίσης κάποιος πως τον Tim Cook των συνόδευαν ο επικεφαλής του software Craig Federighi και ο software technology boss Bud Tribble της Apple.

Η συνέντευξη μάλιστα έλαβε χώρα μέσα στο Cupertino. O δημοσιογράφος David Muir δεν δίστασε να κάνει ευαίσθητες ερωτήσεις στους τρεις ισχυρούς άνδρες της Apple και οι απαντήσεις που έδωσαν ήταν χαρακτηριστικές.

Όταν ο Tim Cook ρωτήθηκε για την μυστικοπάθεια της Apple και την απόκρυψη μελλοντικών προϊόντων ο Tim Cook με μεγάλη δόση χιούμορ απάντησε:

“Ναι υπάρχουν μαύρες κουρτίνες, μια σειρά από κλειδωμένες πόρτες και πολλά ακόμη. Το πάσο σου δεν πρόκειται να δουλέψει σε καμιά από αυτές”

Εν συνεχεία ο Tim Cook και επίσημα παραδέχτηκε και επιβεβαίωσε το νέο εργοστάσιο της Apple στην Mesa της Arizona που θα παράγει sapphire crystal γυαλί για προϊόντα της Apple αλλά όπως ήταν αναμενόμενο δεν αποκάλυψε ποια θα είναι αυτά. Επίσης άφησε να εννοηθεί πως η παραγωγική γραμμή της Apple στο άμεσο μέλλον θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο.

Στις ερωτήσεις συμπεριλήφθηκε όπως ήταν αναμενόμενο και αυτή για τα δύο επερχόμενα Apple προϊόντα το iWatch και το iTv και όπως καταλαβαίνετε ο Tim Cook δεν απάντησε για τα αν ή όχι δουλεύει πάνω σε κάτι τέτοιο και απέφυγε την ερώτηση χρησιμοποιώντας χιούμορ για ακόμη μια φορά.

“Πως είπες; iTv; Όχι όχι η Apple δουλεύει πάνω στο iRing” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Tim Cook χαμογελώντας.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.