ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Το λουράκι του Apple Watch Sport έρχεται σε τρία κομμάτια. Τι σημαίνει αυτό;

Το λουράκι του Apple Watch Sport έρχεται σε τρία κομμάτια. Τι σημαίνει αυτό;

Apple-Watch-Accessories-main1

Άσχημα νέα για όσους πιστεύανε πως η Apple έχει συμπεριλάβει ένα έξτρα λουράκι για το βασικό μοντέλο του Apple Watch Sport μιας και κάτι τέτοιο τελικά δεν ισχύει. Ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζει η Apple τα περιεχόμενα της συσκευασίας της βασικής αυτής έκδοσης – και μιας που οι περισσότεροι χρήστες λόγω κοστολόγησης μάλλον θα προτιμήσουν – άφησε να εννοηθεί πως ο χρήστης θα είχε μια επιλογή εναλλαγής.

WatchSport

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν η Apple αναγράφει πως υπάρχει η επιλογή για ένα λουράκι S/M για και M/L καρπούς αλλά αντί για δύο διαφορετικά λουράκια ουσιαστικά έχουμε ένα το όποιο όμως χωρίζεται σε 3 διαφορετικά μέρη.

Το πρώτο κουμπώνει στην μια πλευρά του Apple Watch ενώ τα αλλά δύο στην απέναντι πλευρά ανάλογα με το μέγεθος του καρπού σας.

Αυτό σημαίνει επίσης πως θα είναι πρακτικά αδύνατη – τουλάχιστον ως τώρα – η εναλλαγή με λουράκια από κατασκευαστές τρίτων.

Τέλος και μιας και έχει επικρατήσει μια παραπληροφόρηση με το θέμα αυτό να τονίσουμε πως οι αγοραστές του Apple Watch εν συνεχεία μπορούν αν αλλάξουν το λουράκι του Apple Watch τους επιλέγοντας κάποιο άλλο αλλά επίσημο από την Apple.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.