ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple Watch / To νέο λουράκι (PRODUCT)RED για το Apple Watch

To νέο λουράκι (PRODUCT)RED για το Apple Watch

COdFFvhWUAEflZZ.jpg-large

Σύμφωνα με φήμες που έφτασαν την τελευταία στιγμή, η Apple θα κυκλοφορήσει ένα νέο λουράκι, το (PRODUCT)RED Sport Band για το Apple Watch, καθώς και άλλα χρώματα Sport Bands, σύμφωνα με κάποια φήμη που προέρχεται από πωλητές της Apple.  Τουλάχιστον ένα Apple Store στο San Francisco, έχει ήδη παραλάβει κάποια δείγματα του νέου Sport Band (PRODUCT)RED, και το δέχτηκε μόλις λίγες ώρες πριν από το πολυαναμενόμενο event που θα λάβει μέρος στις 8 μ.μ. ώρα Ελλάδος.

Ο tech blogger, Larry Greenberg, κοινοποίησε στο Twitter, μια φωτογραφία από το κουτί του (PRODUCT)RED Sport Band, μόλις πριν από λίγες ώρες. Το λουράκι μπορεί να είναι παρόμοιο με τα ήδη υπάρχοντα λουράκια που μπορούν οι πελάτες να επιλέξουν και θα είναι από εκείν τα custom λουράκια, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από τον ίδιο τον Jonathan Ive, ο οποίος δώρισε ένα τέτοιο λουράκι στον πρώην Βρετανό παίκτη rugby, τον Will Carling, στις αρχές Απριλίου.

Την περασμένη εβδομάδα, διάφορες αναφορές έκαναν λόγο για την κυκλοφορία νέων Sport Bands για το Apple Watch στις 9 Σεπτεμβρίου, στο event που θα γίνει. Τα επιπλέον χρώματα εκτός από το (PRODUCT)RED, θα μπορούσαν να είναι κάποιες άλλες αποχρώσεις του κόκκινου, πορτοκαλί, κίτρινο, μπλε και μπεζ, όπως έδειξαν στο Milan Design Week event, τον περασμένο Απρίλιο.

Επίσης, αναμένεται πως η Apple θα παρουσιάσει κάποια προσαρμοσμένα μοντέλα για το Apple Watch Sport, το οποία θα περιέχουν μεταλικά τελειώματα, ενώ υπάρχουν φήμες πως θα γίνει κάποια μικρή μείωση των στα ανώτερης τάξης μοντέλα, καθώς και παρουσίαση δύο νέων χρωμάτων, του rose gold και του yello gold. Μία τέτοια ανακοίνωση θα μπορούσε να ακολουθήσει την ανακοίνωση για ένα iPhone σε χρώμα rose gold.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.