ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / To νέο μουσικό βίντεο κλιπ της LeAnn Rimes γυρίστηκε εξ ολοκλήρου σε iPhone

To νέο μουσικό βίντεο κλιπ της LeAnn Rimes γυρίστηκε εξ ολοκλήρου σε iPhone

Screen Shot 2013-12-09 at 1.05.52 PM

Το νέο μουσικό βίντεο κλιπ της  LeAnn Rimes με τίτλο ‘Gasoline and Matches’, αποτελεί το νέο single από το άλμπουμ της Spitfire και έχει ως μοναδικό χαρακτηριστικό πως πραγματοποιήθηκε χρησιμοποιώντας μόνο ένα iPhone σύμφωνα με σημερινή αναφορά του The Loop.

“Χρησιμοποιώντας την κάμερα του iPhone για το stop motion η παραγωγή του βίντεο έγινε εύκολη υπόθεση, οικονομική και φορητή μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα” αναφέρει ο παραγωγός του βίντεο Darrell Brown “Έπρεπε να πάω στο Δουβλίνο για να κάνω λήψη την Leann ενώ βρισκόταν εκεί. Μετέπειτα στην Νέα Υόρκη για να κάνω λήψεις με τον Rob. Ήταν πανεύκολο να χρησιμοποιώ 3 διαφορετικά iPhones από το να ταξιδεύω σε αυτά τα μέρη με οποιονδήποτε άλλο εξοπλισμό. Χρησιμοποίησα το iPhone για να κάνω λήψεις, για όλα τα playback του τραγουδιού ακόμη και για να κάνω λήψεις ενός documentary για το πως γυρίστηκε το εν λόγω βίντεο κλιπ.”

Μπορείτε να δείτε το βίντεο κλιπ παρακάτω:

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.