ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / To νέο $329 iPad είναι βαρύτερο και με μεγαλύτερο πάχος από το iPad Air 2

To νέο $329 iPad είναι βαρύτερο και με μεγαλύτερο πάχος από το iPad Air 2

329-ipad

Το νέο $329 iPad που ανακοίνωσε σήμερα η Apple με τον Α9 επεξεργαστή όπως αναφέραμε αντικαθιστά το $399 iPad Air 2 από την αγορά. Πάρα αυτά το νέο αυτό iPad δεν αποτελεί μια αναβάθμιση απέναντι σε το iPad Air 2 σε όλα τα σημεία. Μπορεί λοιπόν αν είναι οικονομικότερο αλλά επίσης είναι βαρύτερο και έχει μεγαλύτερο πάχος.

Ένα από τα μεγάλα χαρακτηριστικά του iPad Air 2 ήταν το πόσο λεπτή και ελαφριά συσκευή ήταν – 6.1 mm πάχος και 0.96 pounds βάρος.

Το νέο iPad έχει ένα πάχος στα 7.5 mm και ζυγίζει 1.03 pounds.

Με άλλα λόγια το νέο iPad είναι κατά 20% πιο παχύ από το iPad Air 2 ενώ το η διαφορά στο βάρος του αν και μικρή σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη.

 

iPad Air 2 σε σύγκριση με το $329 iPad:

Πάχος: 6.1mm -> 7.5mm

Βάρος: 437 grams -> 469 grams

Σε κάθε περίπτωση αυτό το νέο iPad σίγουρα θα προσελκύσει ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται για Pro χαρακτηριστικά όπως το Apple Pencil ή το Smart Keyboard.

Στο εσωτερικό του υπάρχει ο αρκετά αξιόλογος A9 επεξεργαστής που είναι σημαντική αναβάθμιση από τον A8X που είχε το iPad Air 2 και φυσικά η τιμή του το κάνει ακόμη πιο δελεαστικό στην αγορά.

Στην αγορά θα κυκλοφορήσει αυτή την Παρασκευή και περιμένουμε πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα γίνει διαθέσιμο και στην χώρα μας.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.