ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / To νέο iWatch concept του Martin Hajek

To νέο iWatch concept του Martin Hajek

iwatchC-on-wrist-640x480

Ο Martin Hajek δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις μιας και κατά καιρούς έχουμε παρουσιάσει μια σειρά από concept του πάνω σε Apple προϊόντα, concept με ιδιαίτερη έμφαση στην λεπτομέρεια που τον έχουν κάνει διάσημο παγκοσμίως.

Σήμερα λοιπόν στην σελίδα του παρουσίασε αυτά που ονόμασε ο ίδιος iWatch S και iWatch C. Εμπνευσμένα από τα αντίστοιχα iPhones αφήνουν για λίγο την φαντασία μας να οργιάσει….

iwatchS-on-wrist-640x480

Όπως δηλώνει και ο ίδιος και κάνοντας χιούμορ, βασισμένος στα δημοσιεύματα που θέλουν την Apple να δυσκολεύεται στην παραγωγή του, ο ίδιος αν και πιστεύει πως κάτι τέτοιο μπορεί να είναι αληθές, για τον ίδιο ο σχεδιασμός των 2 αυτών iWatch με ενσωματωμένο το iOS 7 ήταν παιχνιδάκι.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.