ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / To νέο technology center της Apple στην Ιαπωνία

To νέο technology center της Apple στην Ιαπωνία

Apple-research-and-development-center-Yokohama-Japan-image-001

H Apple ξεκίνησε την κατασκευή ενός μεγάλης έκτασης τεχνολογικού κτηρίου στην Yokohama της Ιαπωνίας, ένα μέρος που αποτελεί κατοικία για τουλάχιστον 4 εκατομμύρια ανθρώπους. Οι αρχές της Yokohama στην ενημέρωση τύπου σήμερα, ενημέρωσαν τον κόσμο πως υπήρξε πιο πριν συνάντηση για την υπογραφή αυτού του project τόσο από τοπικές αρχές όσο και από την ίδια την κυβέρνηση.

Κάποιοι από τους κατοίκους της περιοχής έχουν κάνει αρκετές αναφορές στον σχεδιασμό αυτού του κτηρίου, αναφέροντας πως η Apple θα προχωρήσει στην κατασκευή ενός ασυνήθιστου design, πράγμα το οποίο δείχνει πόσο μπροστά είναι ακόμα και σε αυτόν τον τομέα.

Σύμφωνα με τα πρώτα γραφόμενα, το Research and Development Center της Apple θα έχει έκταση 270000 τετραγωνικά πόδια, κάνοντας το το μεγαλύτερο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης στην ήπειρο της Ασίας. Όπως και με άλλα κέντρα έρευνας και ανάπτυξης, η Apple θα χρησιμοποιεί εναλλακτικές πηγές ενέργειας για την τροφοδοσία ενέργειας αυτής της μονάδας.

Apple-research-and-development-center-Yokohama-Japan-image-003

Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις αυτές, θα χρησιμοποιείται ανακυκλωμένο νερό ενώ παράλληλα θα υπάρχουν δέντρα στην κορυφή ως μίας ένδειξη της Apple πως είναι ευαισθητοποιημένη ιγα περιβαλλοντικά θέματα.

Οι εγκαταστάσεις θα χτιστούν σε σημείο όπου υπήρχαν οι εγκαταστάσεις της Panasonic, ενώ τριγύρω θα υπάρχουν διαμερίσματα και μαγαζιά.

Apple-research-and-development-center-Yokohama-Japan-image-002

Οι εγκαταστάσεις προβλέπεται πως θα ανοίξουν τις πόρτες τους στα τέλη του έτους ή στις αρχές του επόμενου, καθώς η Apple θέλει να ανοίξει το νέο αυτό κτήριο το 2016. Να σημειώσουμε πως η Yokohama είναι η μεγαλύτερη σε έκταση πόλη στην Ιαπωνία, μετά το Τόκυο.

Τα νέα για την κατασκευή του νέου αυτού κτηρίου ήρθαν στην δημοσιότητα τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Abe Shinzo επιβεβαίωσε την κατασκευή των νέων εγκαταστάσεων της Apple στην Yokohama.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.