ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / To οπίσθιο σασί του iPhone 6 διέρρευσε σε νέο βίντεο – εντύπωση προκαλεί ο μαύρος χρωματισμός

To οπίσθιο σασί του iPhone 6 διέρρευσε σε νέο βίντεο – εντύπωση προκαλεί ο μαύρος χρωματισμός

Screen Shot 2014-07-09 at 8.23.03 PM

Συνεχίζοντας το αναμενόμενο σίριαλ των διαρροών του iPhone 6 το MacRumours πριν από λίγο έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα νέο βίντεο και φωτογραφίες που θεωρητικά δείχνουν το πίσω σασί του επερχόμενου iPhone 6.

Εντύπωση προκαλεί ο μαύρος χρωματισμός του που μοιάζει να είναι στις αποχρώσεις του Space Gray του iPhone 5S. Μέχρι σήμερα όλες οι φήμες αλλά και οι διαρροές ήθελαν την Apple να παραμένει στα ίδια χρώματα του iPhone 5S και για το iPhone 6 με αποτέλεσμα η μαύρη αυτή έκδοση να δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.

feldvolk_iphone_6_shell_interior-800x534

Επίσης για ακόμη μια φορά παρατηρούμε πως το Apple Logo έχει κοπεί/αφαιρεθεί από το σασί κάτι που έχει κάνει πολλούς να πιστεύουν πως ίσως δούμε ένα φωτεινό logo στο iPhone 6 παρόμοιο με αυτό που έχουμε στα Mac. Μέχρι στιγμής αυτό βέβαια αποτελεί μια εικασία και ίσως να μην υλοποιηθεί ποτέ.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.