ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / To πρώτο trailer από την ταινία για τον Steve Jobs

To πρώτο trailer από την ταινία για τον Steve Jobs

Το βίντεο που σας παραθέτουμε παραπάνω είναι το πρώτο teaser για την ταινία που βρίσκεται ακόμη στα γυρίσματα και έχει ως θέμα την ζωή του Steve Jobs. H συγκεκριμένη ταινία έχει ως κύριο παραγωγό την Sony, συγγραφέα τον Aaron Sorkin, σκηνοθέτη τον Danny Boyle και πρωταγωνιστή τον Michael Fassbender. Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης αναφέρει τα εξής λόγια για την ταινία.

Set backstage at three iconic product launches and ending in 1998 with the unveiling of the iMac, the film takes us behind the scenes of the digital revolution to paint an intimate portrait of the brilliant man at its epicentre.

Ο Sorkin είναι γνωστός για τις ταινίες The West Wing, The Social Network και πιο πρόσφατα για την ταινία The Newsroom. Ο Michael Fassbender ήταν ο νεαρός Mageneto στις τελευταίες δύο X-Men ταινίες. Ο Danny Boyle ήταν ο σκηνοθέτης των ταινιών Slum Dog Millionaire και Trainspotting, καθώς επίσης και άλλων πολλών γνωστών ταινιών.

Τέλος, να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο teaser δεν αναφέρει και πολλές πληροφορίες ακόμα για την ταινία, κάνοντάς μας να αναμένουμε για την επίσημη κυκλοφορία στις 9 Οκτωβρίου 2015. Μέχρι τότε υπομονή. Πείτε μας την γνώμη σας για την μέχρι τώρα πορεία της ταινίες και για το πως σας φαίνεται το συγκεκριμένο trailer.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.