ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / To Android Wear λειτουργεί πλέον με τα iPhones

To Android Wear λειτουργεί πλέον με τα iPhones

AndroidWearforiOS

Οι φήμες επαληθευτικά και έτσι το Android Wear και επίσημα πλέον υποστηρίζει το iOS. Στο επίσημο blog της Google σε ένα άρθρο με τον τίτλο “Android Wear now works with iPhones”, η Google περιγράφει τα πάντα γύρω από αυτή την συμβατότητα.

Αυτή την στιγμή μόνο το LG Urbane, μια από τις τελευταίας γενιάς Android Wear συσκευές, δουλεύει με την τελευταία αυτή αναβάθμιση. Σταδιακά όμως όλοι και περισσότερες συσκευές από το Android Wear και από εταιρείες όπως η Huawei, Asus, και Motorola θα έχουν συσκευές στην αγορά που θα είναι συμβατές με το iOS.

Γιατί όμως ένας χρήστης iPhone να χρησιμοποιήσει μια Android Wear συσκευή και όχι ένα Apple Watch; Ένας είναι πως μπορεί να έχει ήδη ένα δεύτερο Android smartphone και για λόγους οικονομίας να έχει προτιμήσει μια Android Wear συσκευή για να την ταυτίσει με αυτή την δεύτερη συσκευή.

Η ίδια η Google δίνει ακόμη κάποιους λόγους που κάποιος χρήστης iPhone μπορεί πλέον να σκεφτεί να αγοράσει ένα Android Wear.

  • Όλες οι πληροφορίες σου με ματιά. Έλεγχος σε σημαντικές πληροφορίες όπως κλήσεις, μηνύματα, ειδοποιήσεις από τις αγαπημένες σου συσκευές. Το Android Wear έχει always on οθόνες και έτσι δεν θα χρειαστεί να κουνήσεις τον καρπό σου για να “ξυπνήσεις” το ρολόι.
  • Έλεγχος των επιπέδων άσκησης σου. Βάλε νέους στόχος και δες την πρόοδο σου ημερήσια αλλά και εβδομαδιαία. Το ρολόι αυτόματα καταγράφει την άσκηση σου και μετράει τους καρδιακούς παλμούς σου.
  • Εξοικονόμηση χρόνου. Όλες οι σημαντικές πληροφορίες σχετικά με ραντεβού σου και αναφορές κίνησης στους δρόμους στον καρπό σου. Με το “OK Google” μπορείς να ρωτήσεις πληροφορίες για τον καιρό αλλά και πολλά ακόμη

 

Το σίγουρο είναι πως το Android Wear δεν θα μπορέσει να έχει την ίδια ενσωμάτωση στο iOS όπως το Apple Watch και έτσι έχουμε μεγάλη περιέργεια να δούμε πως θα το υλοποιήσει η Google. Περισσότερο μάλλον θα έχουμε μια υλοποίηση αλλά Pebble.

To  Android Wear θα είναι συμβατό με  iPhone 5, 5c, 5s, 6, ή 6 Plus με εγκατεστημένο το iOS 8.2+.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.