ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / To Apptray σας επιτρέπει να ανοίξετε εφαρμογές απ ευθείας από το Notification Center

To Apptray σας επιτρέπει να ανοίξετε εφαρμογές απ ευθείας από το Notification Center

AppTray-iOS-7

Υπάρχουν μια σειρά από tweaks διαθέσιμα στο Cydia προσφέροντας σας διάφορες ευκολίες και κάνοντας πιο χρηστικό το Notification Center ή Κέντρο Γνωστοποιήσεων αν προτιμάτε της iOS συσκευή σας.

Το καλύτερο που ανακαλύψαμε πρόσφατα ακούει στο όνομα Apptray, και είναι του προγραμματιστή Joshua Lee Tucker.

To tweak είναι συμβατό με όλα τα iPhone, iPad και iPod Touch και η βασική του λειτουργία έχει να κάνει με την προσθήκη ενός έξτρα tab διπλά στα Today, All και Missed του Notification Center σας με σκοπό το άνοιγμα εφαρμογών κατά βούληση απ ευθείας από αυτή την καρτέλα.

Μπορείτε να προσθέσετε όποια εφαρμογή θέλετε από το Menu επιλογών του tweak από τις Ρυθμίσεις της συσκευής σας.

Διασφαλίζοντας την ασφάλεια σας να τονίσουμε πως το Apptray δεν μπορεί να ανοίξει εφαρμογές από την Lock Screen σας όταν έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή του passcode κάτι με το οποίο συμφωνούμε απόλυτα.

Στα bonus του συγκεκριμένου tweak είναι το γεγονός πως δουλεύει απροβλημάτιστα και με εικονίδια από κάποιο theme που μπορεί να έχετε περάσει στην συσκευή σας.

Θα το βρείτε διαθέσιμο στο Cydia στην τιμή των $1.49.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.