ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / To Barrel αναβαθμίστηκε για το iOS 7

To Barrel αναβαθμίστηκε για το iOS 7

Barrel-iOS-71

Αν είστε καιρό στον χώρο του jailbreaking σίγουρα το όνομα “Barrel” θα σημαίνει κάτι για εσάς. Είναι ένα tweak από αυτά που ονομάζουμε must have και ένα από αυτά που δείχνει στο έπακρο τι μπορεί να κάνει μια jailbreak συσκευή.

Το Barrel επίσης έχει και τον χαρακτήρα της επίδειξης μιας και συχνά πυκνά οι χρήστες jailbreak συσκευών το δείχνουν στους υπόλοιπους για να τους πείσουν να προβούν σε μια τέτοια ενέργεια. Όχι δεν είναι το tweak αυτό που θα κάνει την συσκευή σας πιο εύχρηστη όπως για παράδειγμα το biteSMS. Επίσης δεν είναι πρακτικό με την έννοια που κάποιος θα μπορούσε να χαρακτηρίσει το iFile.  Πάρα αυτά είναι το tweak που θα έρθει στο μυαλό των περισσότερων όταν κάνουν jailbreak για πρώτη φορά την συσκευή τους.

Το Barrel λοιπόν αναβαθμίστηκε για το iOS 7 και πραγματικά λειτουργεί υπέροχα και στο iPhone 5S.

Όσοι και εύλογα έχετε την απορία για το τι κάνει αυτό το tweak δείτε το βίντεο παρακάτω:

To Barrel θα το βρείτε διαθέσιμο στο Cydia στο ρεπό του BigBoss προς $2.99. Αν δεν το έχετε αγοράσει παλαιότερα πίστεψε μας αξίζει τα λεφτά του.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.