ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / To CallBar αναβαθμίστηκε για το iOS και υποστηρίζει τους ARM64

To CallBar αναβαθμίστηκε για το iOS και υποστηρίζει τους ARM64

callbar-ios-7

Όπως έχουμε ξαναπεί από την στιγμή που το MobileSubstrate αναβαθμίστηκε για να λειτουργεί με το iOS 7 και να είναι συμβατό με τους A7 επεξεργαστές της Apple, μια σειρά από πολύ γνωστά jailbreak tweaks έχουν αρχίσει να γίνονται συμβατά με τις νέες συσκευές της Apple.

O Έλληνας Cydia developer Ηλίας Λημναίος μετά την παρουσίαση του νέου του tweak για το iPhone 5S με την ονομασία BioProtect που σας παρουσιάσαμε εδώ ανακοίνωσε πως απέστειλε στο Cydia την αναβαθμισμένη έκδοση ενός από τα πιο δημοφιλή του tweak με την ονομασία CallBar.

To CallBar που αγαπήθηκε από όλους όσους το χρησιμοποίησαν επιτρέπει στον χρήστη να απαντάει, να καταργεί η να αγνοεί εισερχόμενες κλήσεις στο iPhone του χρησιμοποιώντας μια σειρά banner notifications και έτσι δεν χρειάζεται να σταματήσετε να κάνετε αυτό που ήδη κάνατε πριν κάποια κλήση.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αυτή την 2η έκδοση σε λειτουργία:

To CallBar θα το βρείτε διαθέσιμο στο Cydia στο BigBoss repo, στην τιμή των $4.

Ο Ηλίας αναμένεται τις επόμενες μέρες να στείλει και ένα μεγαλύτερο update του tweak του στο Cydia που θα προσφέρει μια σειρά fixes και πλήρη λειτουργία του για το iOS 7

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.