ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / To CCQuick tweak υπόσχεται να κάνει πανίσχυρο το Control Center σας

To CCQuick tweak υπόσχεται να κάνει πανίσχυρο το Control Center σας

CCQuick

Όταν η Apple παρουσίασε το Control Center στο iOS 7 όλοι σχεδόν άμεσα σκεφτήκαμε πως το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό θα αποτελούσε την απαρχή μια σειρά νέων tweaks από τους developers του Cydia.

Έτσι σήμερα έχουμε το CCQuick. Ένα πολλά υποσχόμενο tweak  που αν και σε αυτή την πρώτη έκδοση του προσθέτει μερικά πολύ καλά χαρακτηριστικά στο Control Center της Apple.

Μετά την εγκατάσταση του CCQuick, πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις θα βρείτε μια νέα επιλογή για το συγκεκριμένο tweak. Μόλις το ανοίξετε θα δείτε 2 toggles που καθορίζουν το πως θα συμπεριφερθεί το συγκεκριμένο tweak. To ένα toggle καθορίζει το kill-all-apps command—και το άλλο το πως θα κάνετε customize το Control Center.

Αυτό που μας άρεσε ιδιαίτερα ήταν πως έχει προγραμματιστεί με βάση το multitasking. Ουσιαστικά είναι ένας app switcher που θα σας επιτρέψει να εναλλάσσεστε σε εφαρμογές από την άνεση του Control Center σας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και ένα αναλυτικό βίντεο σχετικά με το εν λόγω tweak.

 Σχολιασμός στο φόρουμ

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.