ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / To Coninuity Keypad προσθέτει έναν dialer στο OS X Yosemite για τις iPhone Handoff κλήσεις

To Coninuity Keypad προσθέτει έναν dialer στο OS X Yosemite για τις iPhone Handoff κλήσεις

post-5599-0-00803800-1405680560_thumb

Όποιος έχει δοκιμάσει το  iPhone Handoff καλώντας στο  OS X Yosemite, έχει ίσως παρατηρήσει μία σημαντική λεπτομέρεια που λείπει: την ύπαρξη ενός  dialer. Οι φοιτητές/προγραμματιστές Eytan Schulman και Harrison Weinerman έχουν δημιουργήσει ένα πολύ χρήσιμο βοηθητικό πρόγραμμα που ονομάζεται Continuity Keypad και λύνει αυτό το πρόβλημα.

Ουσιαστικά αυτό που  κάνει είναι να γεφυρώσει το κενό που δημιουργήθηκε από το Handoff και το FaceTime όταν κάποιος πραγματοποιεί  κλήσεις στο Mac χρησιμοποιώντας το iPhone. Δημιουργεί έναν  dialer παρόμοιο με εκείνο που έχετε στο iPhone σας, επιτρέποντάς σας να καλέσετε τους αριθμούς εύκολα χρησιμοποιώντας το iPhone σας από το Mac σας, και χρησιμοποιεί τη διαφάνεια για να ταιριάζει με τη νέα εμφάνιση του OS X.

Η τρέχουσα υλοποίηση του Handoff μεταξύ του iPhone και του Mac σας επιτρέπει να απαντάτε στις εισερχόμενες κλήσεις από οποιονδήποτε, να καλείτε τους αποθηκευμένους  αριθμούς στις επαφές σας, ή να πληκτρολογήσετε έναν αριθμό σε ένα πεδίο κειμένου και να ζητήσετε την κλήση του από το υπομενού. Το ContinuityKeypad κάνει πιο διαισθητική την εμπειρία κλήσης κάποιου αριθμού που δεν είναι αποθηκευμένος στις επαφές σας.

Προς το παρόν, το  πρόγραμμα έχει μερικούς περιορισμούς σε αυτό το σημείο, όπως η λειτουργία δίεσης (#) και το αστέρι (*) κατά τη διάρκεια κλήσεων, αλλά αυτά τα κουμπιά μπορούν να λειτουργήσουν κατά την έναρξη της κλήσης. Το Continuity Keypad  κάνει πολύ εύκολη την πραγματοποίηση μιας 2ης κλήσης κατά την διάρκεια της 1ης κλήσης , και ο καθένας που δοκιμάζει το  iPhone Handoff καλώντας μέσω του OS X Yosemite θα το βρει πολύ χρήσιμο.

Οι προγραμματιστές του, συνεχίζουν να το  βελτιώνουν και να προσθέτουν  επιπλέον χαρακτηριστικά πριν από την αποδέσμευση του  παράλληλα με το  OS X Yosemite αργότερα αυτό το φθινόπωρο.  Οι δοκιμαστές  του Yosemite  μπορούν να δοκιμάσουν μια beta έκδοση του app για δωρεάν εδώ στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα.

Credit to: Jimakris

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.