ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / To Cydia αναβαθμίστηκε με iOS 7 εικονίδιο και νέο σχεδιασμό στην διεπαφή

To Cydia αναβαθμίστηκε με iOS 7 εικονίδιο και νέο σχεδιασμό στην διεπαφή

New-Cydia-iOS-7

Το Cydia δέχτηκε μια μεγάλη αναβάθμιση σήμερα το πρωί που φέρνει μια σειρά βελτιώσεων. Πρώτη και σημαντική η εφαρμογή έχει πλέον ένα νέο iOS 7 εικονίδιο χάρη στον Surenix. Το Package Manager επίσης έχει ανασχεδιστεί και έχουν μια πιο οργανωμένη διεπαφή για τον χρήστη που κάνει ευκολότερη την διαχείριση των repositories και των πακέτων που έχετε εγκαταστήσει.

Το package manager μάλιστα έρχεται σε περισσότερες γλώσσες και μέσα σε αυτές και τα Ελληνικά. Συγκεκριμένα έχουμε την υποστήριξη των: Arabic, Chinese (simplified and traditional), Dutch, English, French, German, Greek, Hebrew, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Brazilian Portuguese, Russian, Spanish, Swedish, Thai, Turkish, και Vietnamese.

Πλέον επίσης έχετε ένα tab για όλα τα Sources σας για ευκολότερη πρόσβαση και για να βρίσκεται εύκολα τις διάφορες κατηγορίες. Επίσης όταν κάνετε refresh μπορείτε να δείτε συγκεκριμένα ποιες κάνουν νέες λήψεις.

New-Cydia-Loading-Bar

Επίσης έχουμε καλύτερο rendering για το iPad καθώς και μια σειρά από bug fixes.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.