ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / To Cydia Substrate αναβαθμίστηκε στην έκδοση 0.9.6110

To Cydia Substrate αναβαθμίστηκε στην έκδοση 0.9.6110

Cydia-substrate-update-2

 

O Saurik πριν από λίγες ημέρες ώθησε κάποιο update στο Cydia Substrate, φέρνοντας την έκδοση 0.9.6110. Η συγκεκριμένη αναβάθμιση φέρει διορθώσεις για κατεστραμένα extensions, τα οποία προφανώς κάποιοι developers τα χρησιμοποιούν για δικούς τους, άγνωστους σκοπούς.

Στις προηγούμενες εκδόσεις του Cydia Substrate, έγιναν προσπάθειες να εντοπιστεί το αν η εγκατάσταση ενός extension θα οδηγήσει όλη τη διαδικασία σε κρασάρισμα, η οποία τελικά κατέληξε στο να κάνει το Cydia Substrate να κρασάρει. Αναβαθμίζοντας στην έκδοση 0.9.6110, οι χρήστες δεν θα αντιμετωπίζουν πλέον κάποιο πρόβλημα.

Cydia-substrate-update

 

Παράλληλα με τη διόρθωση του σφάλματος που οδηγούσε σε κρασάρισμα κατά τον εντοπισμό κάποιου κατεστραμένου extension, ο Saurik προχώρησε και στη διόρθωση κάποιων άλλων σφαλμάτων, καθώς και στην πραγματοποίηση αναβαθμίσεων και βελτιώσεων. Για αυτό, λοιπόν, καλό είναι οι χρήστες οι οποίοι έχουν τις συσκευές τους JailBroken, να αναβαθμίσουν στο νέο Cydia Substrate.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.