ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / To Fortune ανακήρυξε την Apple για 7η συνεχή χρονιά την πιο αξιοσέβαστη εταιρεία

To Fortune ανακήρυξε την Apple για 7η συνεχή χρονιά την πιο αξιοσέβαστη εταιρεία

Apple-Store-Fifth-Avenue-640x426

Για τα τελευταία 6 χρόνια το Fortune ανακήρυσσε την Apple ως την πιο αξιοσέβαστη εταιρεία και φέτος στην νέα λίστα που δημοσιεύεσαι η Apple συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Η λίστα δημιουργείτε ύστερα από ψήφους που μαζεύει το περιοδικό από υψηλά υφιστάμενους executives και αναλυτές από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Αμερικής.

Η Amazon φέτος πήρε την δεύτερη θέση από την Google που ήρθε τρίτη. Άλλοι τεχνολογικοί γίγαντές έχουν μείνει πολύ πίσω φέτος με την Samsung να καταλαμβάνει την θέση 21 την IBM την θέση 16 ενώ το Facebook βρίσκεται στην θέση 38. Η Microsoft απέχει και αυτή σημαντικά από την πρώτη δεκάδα καταλαμβάνοντας της 24η θέση με την Intel να βρίσκεται στην 47η.

Apple-Fortune-chart-Most-Admired-2014

Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη την λίστα εδώ

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.