ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / To “iHearing” θα είναι η πρώτη wearable τεχνολογία που θα λανσάρει η Apple;

To “iHearing” θα είναι η πρώτη wearable τεχνολογία που θα λανσάρει η Apple;

iHearing-Aid-640x379

Σίγουρα όταν ακούμε την λέξη wearable τεχνολογία σε συνδυασμό με την Apple το μυαλό μας πάει απ ευθείας στο επερχόμενο iWatch που ίσως τελικά το δούμε να υλοποιείται μέσα στο 2014.

Η Apple όμως ίσως έχει άλλα πλάνα για ακόμη μια φορά και έτσι ίσως η πρώτη wearable τεχνολογία που θα λανσάρει θα είναι ένα βοήθημα ακοής.

Η Δανέζικη εταιρεία που βρίσκεται πίσω από αυτό είναι η 4η μεγαλύτερη στον κόσμο στον χώρο των βοηθημάτων ακοής και σύμφωνα με πολλές αναφορές συνεργάζονται με την Apple με σκοπό να λανσάρουν σύντομα στην αγορά μια συσκευή με το όνομα LiNX. To LiNX που θα μοιάζει με ένα μοντέρνο βοήθημα ακοής θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν stream την φωνή τους και την μουσική τους στις iOS συσκευές χωρίς να έχει άμεση επαφή με αυτές.

Το LiNX θα χρησιμοποιεί μια 2.4GHz σύνδεση και αναμένεται στην αγορά στο πρώτο τρίμηνο του 2014.

Η Morgan Stanley το ονομάζει ως η “πρώτη προσπάθεια να μετατραπούν τα βοηθήματα ακοής σε ένα προϊόν ευρείας κατανάλωσης”

Η Apple ήδη έχει καταθέσει μια σειρά από πατέντες για αυτό τον σκοπό σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σήμερα και το Patently Apple.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.